Een manier om miljonair te worden

Snel en makkelijk miljonair worden? Vaak is dat geen gemakkelijke opgave en vergt het veel discipline en kost het je waarschijnlijk ook jaren. Maar als je slim bent en ondernemend dan is het zeker niet onmogelijk. Als je 500.000 producten weet te verkopen met 2 euro winst zou je in principe al miljonair zijn, maar ja makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Hoe wordt je snel miljonair? Die vraag houdt vele mensen bezig, want wie wil er nu niet een miljonair zijn? Ik wel, maar je moet er wel iets voor doen. Als je echt rijk wilt worden moet je een hele goede baan hebben,geluk hebben of echt een flink aantal jaren sparen. Ook zou je een heel goed idee kunnen bedenken waarmee je dan een miljoen zou kunnen vergaren. Ik denk dat het eenvoudiger is dan je wellicht zou denken, maar je moet wel geluk hebben en niet bang zijn om een risico te nemen. Je wordt in ieder geval nooit een miljonair als je niks doet, want zelfs als je de loterij wilt winnen moet je een lot kopen. Je zou natuurlijk ook een rijke man of vrouw aan de haak kunnen slaan, maar dan moet je het er wel voor over hebben natuurlijk, ik persoonlijk zou liever iets anders verzinnen.

Ik hoop zelf met deze blog ook wel een extra zakcentje te genereren, maar ik schrijf vooral omdat ik het leuk vind om te doen. Met je passie rijk kunnen worden is natuurlijk voor iedereen een droomwens. Ik heb op deze website een banner gezet met als insteek dat er misschien mensen zijn die erop klikken en lid worden van dat bedrijf, want als er mensen op klikken en lid worden kan ik er ook een zakcentje mee verdienen. Ik acht die kans natuurlijk niet erg hoog, maar wie niet waagt, wie niet wint he? Dus mocht je deze blog leuk vinden en mij een groot plezier willen doen, wordt vooral lid van Euroclix, want het kost jou niks en het is iets waar je zelf ook nog echt iets aan hebt. Dus als ik 500.000 mensen zover zou krijgen om lid te worden zou erg fijn zijn! Ik ga niet liegen, dan zou ik een gat in de lucht springen en zou ik er een blog over schrijven waarin ik iedereen zou bedanken. Als ik dit zou bereiken, zou ik ook een eerlijke loterij opzetten waarin elke cent echt naar de winnaar of winnaars gaat, zodat meer mensen zo blij zouden worden. Waarschijnlijk gaat dit niet gebeuren, maar dromen mag ik best.

En ff over Euroclix, dat is een bedrijf waar je punten kunt sparen die geld waard zijn. Dit bedrijf beloont je ervoor als je bijvoorbeeld via hun linkjes iets online koopt bij bijvoorbeeld Drogisterij.net of zo. En bijna iedereen koopt spullen online en op deze manier krijg je er ook nog punten voor terug die je later kunt verzilveren voor echt geld, dus waarom zou je dit niet doen is eerder de vraag? Maar goed, ik gun in principe iedereen wel dat ze het voor elkaar krijgen rijk te worden, behalve mensen die het echt niet verdienen en bijvoorbeeld altijd al eikels zijn geweest.

 

Het liefst zou ik rijk willen worden zonder dat iemand daar slechter van wordt. Stel dat ik tien miljoen mensen zover zou kunnen krijgen dat ze mij eenmalig 10 eurocent geven, dan ben ik zelf miljonair en worden die mensen er niet slechter van. Nog beter zou zijn als ik 100 miljoen mensen zover zou krijgen mij eenmalig 1 eurocent te geven, want daar voelt echt niemand iets van in zijn of haar portemonnee. Maar een reëel aantal  is dat natuurlijk niet, reëel zou eerder kunnen zijn als ik 200.000 mensen weet te bereiken en hun zover zou krijgen om mij elke week 10 cent te overmaken naar mijn bankrekening en dat dan een jaar of eigenlijk 50 weken lang. Zelfs belastingtechnisch zou dat beter zijn, want als ik 1 miljoen in 1 keer zou krijgen, moet ik meer belasting betalen uiteindelijk. En dat is een bedrag dat iedereen wel zou kunnen missen wekelijks gezien, want als je op je werk in de kantine iets koopt in de automaat en de 10 eurocent wisselgeld blijft bijvoorbeeld per ongeluk steken in de machine is dat niet iets waar je helemaal overstuur van geraakt. Alleen hoe krijg je zoveel mensen zover he? Toch acht ik het niet volledig onmogelijk. Dus mocht je mij sympathiek vinden en mij een plezier willen doen, wordt vooral lid van Euroclix via mijn banner, op die manier kost het je helemaal niks en daar help je jezelf ook mee in zekere zin. Ik zou dan alleen wel 500.000 mensen zover moeten krijgen. Een onmogelijke taak? Misschien wel, maar niet geschoten is altijd mis he? Je zou kunnen stellen dat dit erg egocentrisch van mij is, maar ik heb totaal geen verwachtingen. Het zou natuurlijk gaaf zijn als ik dit weet te realiseren hierdoor, maar uiteindelijk acht ik de kans natuurlijk groter dat dit mij niet zal lukken. Het is voor mij gewoon een probeersel en een soort van experiment. Mocht dit wel lukken dan zou ik mijn baas een foto sturen waarin ik mijn broek omlaag heb getrokken met mijn blote reet vol in beeld met een tekst erbij dat hij mijn kont kan kussen. Daar droomt iedereen toch van?

 

 

No Comments

Leave a Comment