Je kansen in loterijen vergroten.

Is het mogelijk om je kansen in loterijen te vergroten? Ik denk van wel en ook al klinkt dit wellicht vreemd, het is wel mogelijk. De kans dat je een grote prijs wint blijft klein, maar je kunt het winnen van een prijs toch echt verhogen.

 

Bijna iedereen heeft wel eens meegedaan aan een loterij en elke persoon die hieraan meedoet hoopt natuurlijk een grote prijs te winnen zodat hij of zij financieel onafhankelijk wordt. Ik koop zelf vaak loten bij de Nederlandse Lotto en ook ik hoop iedere keer dat ik miljonair wordt zodat ik een dikke middelvinger naar mijn baas kan geven en hem kan vertellen dat hij kan opzouten. Ik fantaseer hier vaak over en ik denk vele mensen met mij. Ik zie dan in mijn gedachtes dat ik hem een kaartje stuur terwijl ik op een mooi strand lig met palmbomen en een lekker drankje in mijn hand, lachend en zwaaiend naar de camera, met als tekst erbij dat ik hem altijd al een zakkenwasser heb gevonden en hoop dat hij lekker tot aan zijn pensioen moet doorwerken. Geloof me, deze man verdient dit. Wat zou dit toch mooi zijn als dit toch eens waarheid zou worden.

Maar goed,  ik koop dus wel eens loten bij de Nederlandse Lotto en deze Lotto werkt met zes cijfers die je zelf mag kiezen. Is het mogelijk om je kansen te vergroten bij bijvoorbeeld deze loterij? Ik denk persoonlijk van wel en ik ga schrijven waarom ik dat denk en hoe je dit dan zou moeten doen. Ik geloof dat je de nummers die al gevallen zijn bijvoorbeeld al links kunt laten liggen, want de kans dat een reeks nummers 2 keer achter elkaar valt acht ik zeer klein. En nummers kiezen als 1-2-3-4-5-6 of 39-40-41-42-43-44-45 lijkt mij persoonlijk ook niet heel verstandig, maar niet onmogelijk dat dat zou kunnen gebeuren natuurlijk. Maar de kans lijkt mij gewoon zeer gering, dus als je dit al niet doet vergroot je je kansen ook wel enigszins.

 

Wat zou je nog meer kunnen doen?

Ik durf natuurlijk niet met zekerheid te zeggen of dit werkt, maar ik ga hieronder een aantal reeksen nummers zetten waarmee ik duidelijk wil maken wat je hiermee zou kunnen doen. Dit zouden dan zogenaamd trekkingen zijn die al hebben plaatsgevonden.

trekking 1 : 10-15-33-34-43-45

trekking 2 : 1-6-33-36-37-39

trekking 3 : 20-23-31-34-43-44

trekking 4 : 10-18-30-31-36-38

trekking 5 : 3-5-8-10-37-45

trekking 6 : 1-5-10-11-42-43

trekking 7 : 10-15-16-18-24-45

 

Nu kun je bijvoorbeeld zien dat op de eerste plek het nummer 10 van de 7 trekkingen het meest is gevallen. Op de tweede plek zowel 15 als 5 het meest is gevallen, op de derde plek 33, op de vierde plek 34, de vijfde plek 43 en op de zesde plek valt het nummer 45 dan het meest. Dan lijkt het zo te zijn dat statistisch gezien die nummers vaker op die plekken vallen en dat zou je kunnen gebruiken voor eventuele toekomstige trekkingen. Natuurlijk is dat geen garantie op winnen, maar het lijkt dan dat je daarmee je kansen vergroot. Zo zou je een lijst kunnen maken van alle trekkingen tot een jaar geleden en dan zie je vaak dat bepaalde nummers vaker op een bepaalde plek staan en lijkt er een algoritme in te zitten. Als alles inderdaad wiskunde is zou je toch denken dat je zo je kansen ermee vergroot. En vaak zie je dan ook dat er een bepaald aantal even en oneven getallen zijn, het komt volgens mij heel erg weinig voor dat je allemaal even of oneven getallen in 1 reeks hebt. Dus als je ervoor zorgt dat de getallen die je kiest niet allemaal oneven of even getallen zijn dan zou je in theorie dan ook je kansen om te winnen vergroten.

 

Je kunt er ook voor kiezen om lotto systeem te spelen, hiermee kun je je kansen ook aanzienlijk vergroten. Hiermee kun je meer getallen kiezen voor een enkele trekking of meerdere, maar een lot voor systeemspelen is natuurlijk wel een stuk duurder. Ik heb zelf wel eens EuroMillions systeem spel gespeeld samen met vrienden, maar helaas niks gewonnen. Sommige mensen spelen met elkaar in grote groepen het systeem spel om de kans nog meer te vergroten en dit is eigenlijk ook wel heel erg slim, want stel je speelt met 100 mensen EuroMillions en je wint 200 miljoen euro, dan heb je toch 2 miljoen de man. Dan kun je wellicht wel denken dat je dat dan ook in je eentje had kunnen winnen, maar die kans is vele malen kleiner, dus liever 200 miljoen met 100 man delen dan helemaal niks. Je kunt deze groepen ook op internet vinden en online een groep vinden. Nu vraag ik me wel af in hoeverre loterijen eerlijk zijn, maar dat is weer een ander verhaal. Er moet wettelijk gezien volgens mij altijd een notaris aanwezig zijn dus ik ga ervan uit dat het spel dan ook eerlijk verloopt.

 

No Comments

Leave a Comment