Een date regelen vanaf de plee

Tegenwoordig kun je dates regelen via het internet met datingapps en datingwebsites. Dit kun je overal waar je wifi hebt doen, zelfs als je lekker rustig op de wc zit. Wat een verschil met hoe moeilijk het vroeger altijd was ;-p

 

Er was eens een tijd waarin je liever niet zei dat je aan online daten deed. Het werd gezien als iets voor mensen die geen date konden scoren op de gebruikelijke manieren. Maar sinds de komst van Tinder is dat wel enigszins veranderd. Nu is het iets waar heel veel mensen gebruik van maken en de taboe hierop is daardoor helemaal verdwenen. Mensen doen tegenwoordig alles online waaronder shoppen, lezen, boodschappen bestellen en tegenwoordig zoeken mensen dus ook online naar de liefde, hoewel er ook nog gezocht wordt naar platte seks met dit medium. En waarom niet toch? Zolang je er geen mensen mee kwetst kan het geen kwaad,lijkt me.

En het mooie hiervan is, je kunt bij wijze van spreken zelfs een date regelen vanaf de wc terwijl je lekker aan het knallen bent bijvoorbeeld. Niemand die hier een traan om zou laten. Ik heb zelf ook wel eens een afspraakje gescoord terwijl ik op de wc zat en als je 50 jaar geleden tegen mensen zou hebben gezegd dat je in de toekomst een leuk afspraakje zou kunnen scoren terwijl je op de wc je behoeftes aan het doen bent zouden ze je voor gek verklaren. Eigenlijk wel fijn om in deze tijd te leven, want vroeger moest je als man zijnde een heleboel moeite doen om een vrouw zover te krijgen om een keertje met je uit te gaan. Lang leve de technologie!

Het enige wat je wel moet doen is zorgen dat je leuke foto’s maakt en deze op je profiel plaatst, want voor niets gaat de zon op natuurlijk. Een swipe hier en daar en een berichtje verzenden en je kunt al een leuke date hebben. Sowieso is het wel een leuk contrast en bovendien erg grappig om aan vrienden te vertellen. Overigens moet ik wel zeggen dat je wel moet oppassen voor bacteriën, want met een wc bezoek kun je natuurlijk bacteriën verspreiden. Dus maak je telefoon regelmatig schoon en was je handen goed, dan komt het allemaal wel goed.

No Comments

Leave a Comment