Een opblaasbare jacuzzi in de achtertuin

Genieten met een jacuzzi in je tuin is vaak meer weggelegd voor rijkere mensen, maar tegenwoordig kun je ook gewoon een opblaasbare bubbelbad/spa kopen voor in de achtertuin. Ik heb er 1 gekocht en ik kan je zeggen dat het erg chill is.

 

Sinds een jaar geleden heb ik een opblaasbare jacuzzi en daar ben ik zeer blij om. Ik heb deze gekocht omdat ik altijd al gedroomd heb om rijk te zijn, maar aangezien ik dit (nog) niet ben wil ik wel iets ervaren waardoor ik wel het gevoel kan proeven hoe het voelt om luxe te hebben. Het is een stuk goedkoper dan een echte jacuzzi, maar qua gevoel zit het niet ver van elkaar af. Het is daarnaast ook nog vrij makkelijk in onderhoud en je kunt hem ook gemakkelijk opbergen. Je zou hem eventueel ook in de tuin kunnen laten staan, maar het beste is natuurlijk om het netjes op te bergen als de winter begint en je de jacuzzi waarschijnlijk een paar maanden niet zult gebruiken. Je kunt de jacuzzi natuurlijk ook gewoon in de winter gebruiken, maar dit zal wel wat meer energie kosten dan bijvoorbeeld in de zomer. Als je een overkapping hebt of je zet hem gewoon binnenshuis is dat natuurlijk ook mogelijk, ik zelf heb gewoon een rijtjeswoning en denk er wel over om ooit een overkapping te laten installeren, maar vooralsnog hou ik het eventjes zo.

De jacuzzi die ik heb gekocht is zoals bovenstaande afbeelding en is dus van het merk Intex. Toen ik de jacuzzi bestelde en het product arriveerde, moest ik het zelf in elkaar zetten en dit was eigenlijk vrij eenvoudig. Ik ben zelf niet erg technisch, maar met de stap voor stap dvd die ik erbij krijg was het appeltje eitje. Als ik het al in mijn eentje kan, kan iedereen het denk ik.

“Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de PureSpa serie van Intex u biedt. De SPA is voorzien van een bubbelstand waarbij 140 bubbels uit openingen aan de onderzijde van de SPA komen. Deze bubbels zijn verwarmd, zodat ze extra comfortabel aanvoelen.”

Je krijgt er ook een aantal dingen bijgeleverd zoals isolatie afdekzeil, zodat je de jacuzzi kunt afdekken. Ook krijg je er een grondzeil bij zodat de jacuzzi niet snel beschadigt aan de onderkant. Een chloordrijver zit er ook bij, zodat je het water algenvrij kunt houden en er zit ook een multi-color LED verlichting aansluiting bij zodat je ook in de avond lekker kunt bubbelen, iets wat ik zelf dus ook vaak doe en waarvan ik echt kan genieten zo onder de sterrenhemel. Je krijgt er ook 2 waterfilters bij om het water te filteren en die moet je wel om de zoveel tijd opnieuw kopen, maar dit is vrij goedkoop. Al met al  kan ik dit iedereen wel aanraden om te kopen.

“De SPA is voorzien van een krachtig verwarmingselement die tot circa 40 graden kan verwarmen. De ingebouwde filterpomp zorgt ervoor dat het water altijd schoon blijft. Wel raden we aan om ook chloor te gebruiken. Dat zorgt ervoor dat de SPA zuiver blijft en vrij van algen.”

Wat ik wel kan aanraden is om het met warm water te laten vollopen, want het kan vrij lang duren voordat het water lekker warm is, maar zorg er wel voor dat het water wat je erin laat lopen niet te warm is, want er zal vast wel een reden zijn waarom het water niet hoger dan 40 graden verwarmd kan worden. Mijn energierekening werd er ook niet zoveel duurder op, maar hou hier wel rekening mee. Al met al kan ik toch wel zeggen dat je er een goede aankoop mee doet als je zoals ik iemand bent die ervan houdt om te genieten. Je zou er ook een LED strip in kunnen leggen/installeren en er een mooi geheel van kunnen maken of er accessoires bij kopen om het nog gezelliger te maken, maar je kunt het ook gewoon simpel houden, het is beide sowieso relaxed!

 

 

 

 

No Comments

Leave a Comment