Extra geld verdienen met spaarprogramma’s

Met Spaarprogramma’s kun je gemakkelijk een extra zakcentje bijverdienen, maar de kans dat je hiermee rijk wordt is vrijwel onmogelijk. Toch is het niet onmogelijk om hiermee leuk bij te verdienen. Dus je zou het eventueel kunnen proberen.

 

Spaarprogramma’s zijn Nederlandse bedrijven die mensen betalen voor het bekijken van reclame. Deze reclame ontvang je per email. Per mailtje verdien je vaak al wat geld door alleen op de link te klikken. De hoogte van de vergoeding is per spaarprogramma verschillend, maar ik denk dat met weinig inspanning, je vast wel een euro of twee euro per dag kunt verdienen. En stel je verdient hiermee bijvoorbeeld 2 euro per dag,je dan een ruime 700 euro per jaar of meer wel kunt bijverdienen. Meer is natuurlijk ook mogelijk, maar dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel tijd je erin steekt. Er zijn ook verhalen van mensen die er best wel wat mee verdienen,maar met weinig inspanning zou je er wel een leuke vakantie van kunnen boeken per jaar denk ik.Een paar voorbeelden van spaarprogramma’s zijn Zinngeld, Qassa, Euroclix, Spaaractief en Nucash.

 

www.zinngeld.nl

 

Behalve het lezen van mailtjes hebben veel spaarprogramma’s vaak nog andere manieren om je geld te laten verdienen. Sowieso kun je bij alle spaarprogramma’s ook aardig bijverdienen met het werven van nieuwe leden. Als je ervoor zorgt dat iemand via jou lid wordt,ontvang je daar dus ook een vergoeding voor.Meestal ligt die vergoeding zo rond de 2 euro ( dus stel je maakt 100 vrienden lid verdien je  200 euro ). Ook het klikken op banners of het meedoen aan enquetes en onderzoeken behoort tot de mogelijkheden. Bij weer andere spaarprogramma’s kun je geld verdienen met het spelen van diverse spelletjes, zoals bingo of gokspelletjes. Ik zal hier tussen een paar alinea’s links plaatsen waar je eventueel op zou kunnen klikken en lid zou kunnen worden.

 

www.nucash.nl

 

Het kost niets en toch kan je er geld mee verdienen ? Je kunt gratis meedoen met spaarprogramma’s, maar je kan er wel geld mee verdienen. Dat is toch wel vreemd en klinkt een beetje als oplichterij.Toch is het echt zo. Spaarprogramma’s zijn 100% betrouwbaar en zeker geen oplichters.

 

www.spaaractief.nl

 

Sommige bedrijven, die hun producten willen proberen te verkopen, geven heel veel geld uit aan reclame op radio en tv of in tijdschriften. Andere bedrijven/adverteerders gebruiken hun reclamebudget liever op een heel andere manier om hun potentiële klanten te bereiken: het internet. Deze bedrijven betalen mensen voor het online bekijken van hun reclame.

 

www.euroclix.nl

 

En hier komen dan de spaarprogramma’s om de hoek kijken. De bedrijven/adverteerders betalen de spaarprogramma’s veel geld. En de spaarprogramma’s moeten er dan voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen op de website van het bedrijf/de adverteerder komt. Dit gaat dan natuurlijk het beste via email. Deze spaarprogramma’s zorgen ervoor dat er duizenden e-mails worden verstuurd met reclame en de website van het bedrijf/ de adverteerder erin. Het bedrijf bereikt op deze manier zijn klanten, en hun doel is bereikt. Hoe meer mensen de mail krijgen, hoe groter de kans is dat altijd wel iemand tussen zit die interesse heeft om het product te kopen.

 

Waar verdien je dan geld mee?Het draait vooral allemaal om reclames: dus e-mails lezen.Hiernaast hebben alle spaarprogramma’s vaak ook nog genoeg andere manieren om te verdienen. Onderstaande hebben ze praktisch allemaal wel:

* geld verdienen met het lezen van mailtjes.
*geld verdienen met het invullen van enquete’s.
*geld verdienen met het bezoeken van websites.
*geld verdienen met het spelen van spelletjes.
*geld verdienen met het aanbrengen van andere leden.

Verder heeft een spaarprogramma ook nog wel vaak iets wat anderen weer niet hebben, bijvoorbeeld een Jackpot of een Loterij of andere soorten gokspelletjes.

We shoppen allemaal ook steeds vaker online en boeken bijvoorbeeld ook steeds vaker een vakantie online, kortom we doen heel veel zaken tegenwoordig ook online. Bedrijven zoals Bol.com of Thuisbezorgd.nl of noem het maar op zijn vaak ook verbonden met spaarprogramma’s en aangezien we van deze webshops of services vaak gebruik maken zit er ook vaak een cashback vergoeding bij in als je via een spaarprogramma via een link iets bij bijvoorbeeld bol.com zou gaan kopen. Stel je zoekt een nieuwe laptop en de website is verbonden bij een spaarprogramma waar je lid van bent, dan kun je via zo’n link bij het spaarprogramma naar de webshop gaan en dan verdien je er ook nog een beetje geld mee terug. Of je wilt bijvoorbeeld van energieleverancier wisselen dan kun je daarmee ook via een link bij zo’n spaarprogramma bepaalde voordelen genieten met aanbiedingen en je verdient daar dan ook weer wat geld mee op zo’n spaarprogramma. Ik kan niet echt een nadeel bedenken van veel spaarprogramma’s, want stel je bent het beu, dan kun je je gewoon weer uitschrijven zonder al teveel poespas. Ik ben zelf lid van 5 spaarprogramma’s en in deze blog staan dus 4 linkjes waar je dus eventueel op zou kunnen klikken.

Why not?Just try it

No Comments

Leave a Comment