De heersende linkse moraal op de wereld

Tegenwoordig heerst er op de wereld vooral een links moraal wat uiteindelijk meer schade oplevert dan oplossingen biedt. Politieke correctheid is iets wat bijvoorbeeld positieve discriminatie in de hand werkt en dat is betuttelend en iets waar niemand iets aan heeft en daar doe je mensen vaak mee te kort of het zorgt juist voor problemen

De Islam

In Nederland en ook in andere westerse landen wordt de islam vaak het hand boven het hoofd gehouden en dit is iets wat je dus ook zou kunnen opvatten als positieve discriminatie. Als we echt eerlijk zouden zijn met z’n allen weten we donders goed dat deze religie voor veel problemen zorgt in onze vrije Westerse beschaving. Maar omdat veel mensen bang zijn om racistisch over te komen houden ze liever hun mond dicht terwijl we de laatste jaren vaak zijn geconfronteerd met aanslagen uit de naam van de Islam. Veel mensen die politiek correct willen zijn zeggen dan bijvoorbeeld dat je dit niet kunt aanrekenen op alle moslims omdat niet elke moslim een terrorist is. Wat we wel kunnen erkennen en zouden moeten erkennen is dat iedere terrorist vaak gewoon wel een moslim is. Waarom stoppen de meeste mensen hier dan toch hun hoofd in het zand of kijken ze de andere kant op? Simpelweg omdat er een links moraal heerst en we hierdoor niet meer zo goed de waarheid durven te zeggen. Ik ken ook mensen die zeggen dat het ze niet uitmaakt omdat ze er zelf geen last van hebben, wat ik dus al helemaal een dom argument vind. Ik had ooit een gesprek met een vrouw die vertelde dat ze geen problemen had met moslims, maar toen ik haar vroeg of ze zich veilig voelt als ze in de avond over straat zou lopen en er een groep moslims ergens zouden staan, zei ze dat ze dan wel een blokje om zou lopen. Oftewel, het hoofd in het zand steken en de andere kant op kijken! Dit linkse gedachtegoed heeft haar ervan overtuigd dat je de boel maar de boel moet laten ook al voel je je niet veilig in sommige situaties. Dit is wat mij betreft een groot probleem en het vergiftigt de samenleving. We moeten niet de andere kant op kijken als we iets zien wat ons geen goed gevoel geeft, we moeten hier iets tegen doen voordat het erger wordt! Kijk naar wat er in Zweden gebeurt, dat willen we hier toch niet? Daar zijn ze liever politiek correct dan erkennen dat islamitische migranten problemen veroorzaken in dat land.

 

 

Negerzoenen en jodenvet

 

Dit linkse moraalridder gedoe heeft er ook uiteindelijk voor gezorgd dat Negerzoenen nu “Zoenen” heten en Jodenvet ook anders moet heten, namelijk Borsthoning. Wellicht mag Borsthoning over een tijdje ook niet meer omdat het als seksistisch opgevat zou kunnen worden. Maar dat is nou precies wat er mis is, dingen worden veranderd die eigenlijk helemaal geen kwaad kunnen en dingen die wel kwaad kunnen worden getolereerd. Een ander voorbeeld is dat de politie in Nederland ook een beleid heeft dat er voor zorgt dat allochtonen en vrouwen een voorkeursbehandeling krijgen bij het aannemen van nieuwe mensen. Dit is discriminerend naar zowel autochtone Nederlanders als mannen. Er moet gewoon verandering komen in al deze zaken, want het is uiteindelijk voor niemand goed. Je ziet het ook met het zogenaamde slavernijverleden met Afrikanen, want de blanke bevolking moet zich hier zogenaamd nog steeds diep voor schamen. Dit terwijl er niemand meer leeft die daarvoor verantwoordelijk is en zelfs niemand meer leeft die er slachtoffer van is geworden. Wat ook erg frappant is is dat het blanke slavernijverleden dan compleet genegeerd lijkt te worden, want die bestaat ook nog. Nee, de blanke mens moet zich nog steeds verantwoorden voor de daden van zijn voorvaderen. Wat een onzin is dat toch zeg! Het wordt tijd dat mensen dit maar eens gaan uitspreken en de waarheid gaan zeggen, want we hebben te lang van alles getolereerd nu. De meeste ellende op de wereld nu wordt vooral veroorzaakt door dit linkse moraalridder gedoe en ik en vele met mij zijn het gewoon meer dan zat. Ik vind bijvoorbeeld ook dat rokers die de tabaksindustrie willen gaan aanklagen een dikke plaat voor hun kop hebben. Niemand heeft jullie gedwongen om te gaan roken, slimmeriken! Net zoals mensen die gaan klagen als er in de winkel weer pepernoten te koop zijn terwijl het nog lang geen Sinterklaas is, Koop ze dan gewoon niet! Niemand dwingt jullie om ze te kopen. Denk toch es na man!

 

 

Justin Trudeau

 

De premier van Canada is ook zo’n verschrikkelijke flapdrol met mieterige neigingen, hij heeft ooit gezegd dat mocht Canada ooit getroffen worden door een terroristische aanslag, dat Canada niet zal reageren, oftewel de andere wang toekeren. Hij vind dat de samenleving zo multicultureel en divers moet zijn en dat dat het beste wapen is tegen radicale moslims. Ook betuttelt hij vrouwen door het woord “mankind” te vervangen voor “peoplekind” omdat mankind het woord man bevat en zogenaamd niet vriendelijk zou zijn tegenover vrouwen, dit deed hij nadat een vrouw hem tijdens een toespraak iets vroeg over “mankind”. Dit soort betutteling is zo enorm fout en ik krijg er echt nare rillingen van over mijn rug. Deze premier is waarschijnlijk alleen verkozen omdat hij sympathiek overkomt en veel vrouwen hem er leuk vinden uitzien, want iets anders kan ik niet bedenken. Dit was bij Barack Obama ook wel het geval denk ik, hij ziet er gewoon sympathiek uit en als ik erover nadenk kan het goed zijn dat hij is verkozen vanwege dat linkse moreel, dat politieke correctheid gedoe. Nu moet ik zeggen dat Mitt Romney wellicht nog een slechtere keus was toentertijd, maar goed. Barack Obama was de eerste zwarte president van de VS en ik denk dat het gewoon voor een groot gedeelte komt vanwege schuldgevoelens van sommige blanke mensen met een moraalriddergevoel die vonden dat een zwarte president nu ook wel eens een keer mag winnen. Positieve discriminatie dus eigenlijk, maar dit is natuurlijk niet iets wat ik met zekerheid kan zeggen, het klinkt wel erg aannemelijk. Niemand mag een voorkeurspositie krijgen vanwege positieve discriminatie, want dit is uiteindelijk ook gewoon discriminatie. Er moet een nieuw geluid komen in deze wereld en het is gelukkig al begonnen met Donald Trump die niet bang is om dingen te zeggen die niet bepaald politiek correct zijn.

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Comment