De islam partij in België is lame

De islam partij in België wil alvast sharia light. Veel moslims zouden graag willen dat er sharia wetgeving komt in onze vrije westerse cultuur, maar zolang het hier geen islamitische staat is zal dat erg lastig worden. Als moslimpartijen groot zouden worden zou dit problemen kunnen opleveren.

 

Ik las laatst dat een partij in België, de islam partij, het zo voor elkaar wilt krijgen dat mannen en vrouwen gescheiden van elkaar met het openbaar vervoer moeten reizen. Dit is natuurlijk te absurd voor woorden en ik acht de kans dat dit gerealiseerd zal gaan worden zeer klein, maar toch kun je hierin toch al iets van gevaar voor de democratie zien. Ik denk namelijk dat heel veel moslims die in België wonen, dat idee eigenlijk wel zien zitten, want het strookt gewoon meer met het gedachtegoed vanuit de islamitische cultuur. Maar omdat de moslims in België nu in de minderheid zijn, zal dit idee er natuurlijk niet komen. Toch weet ik vrijwel zeker dat als moslims in de meerderheid zouden zijn in België, de kans natuurlijke vele malen groter is dat een islamitische partij aan de macht komt en er dus waarschijnlijk ook zulke vreemde wetten zouden komen.

Maar moslims zijn in België dus in de minderheid waardoor er in principe niks aan de hand is, maar het zou dus kunnen gebeuren dat moslims op een dag in de meerderheid komen. Denk maar aan de vluchtelingenstromen naar onze westerse landen of aan het feit een gemiddeld moslimgezin meer kinderen telt dan het gemiddeld westers gezin. En zo zou het dus ook kunnen gebeuren dat over een aantal decennia het aantal moslims hoger ligt in een westerse beschaving zoals België. Ik denk ook dat het de bedoeling van de islam is om uiteindelijk de wereld te veroveren zodat heel de wereld een islamitische staat zal zijn. Nu kun je dan wellicht denken dat je dan over zoveel tijd toch niet meer leeft, maar de generaties na ons krijgen het dan zwaar voor de kiezen,lijkt mij.

Ik snap sowieso niet waarom zoveel moslims in een westers land willen wonen, hier zijn ze toch helemaal niet gelukkig? Er is toch plek zat daar in de Arabische gedeeltes en andere moslimlanden waar ze wel sharia wetgeving naleven? Ik begrijp dit echt niet, ik zou nooit in een land willen wonen waar sharia wetgeving van kracht is. Maar het zou dus kunnen komen omdat dit ook vanuit het gedachtegoed van de islam komt, namelijk dat moslims moeten helpen om islam de wereld te laten veroveren. Is er dan geen hoop meer? Natuurlijk wel, want ik denk dat er nu al moslims opstaan die de islam in twijfel durven te trekken, deze mensen zijn moslims van de nieuwe generatie en die kunnen gelukkig ook zelf nadenken. Tenzij het taqqiya is, namelijk de regel in de islam dat moslims mogen liegen en taqqiya zou dan wellicht de reden kunnen zijn dat moslims de schijn ophouden en zodra ze in de meerderheid zouden komen hun ware gezicht pas laten zien. Of dit zo is weet ik niet zeker, ik denk dat het een beetje van beide is, er zijn zowel moslims die echt de islam in twijfel trekken als moslims die de schijn ophouden. Van mij mag iedereen  geloven wat hij of zij wilt, al geloof je in de smurfen, dat boeit mij geen biet, maar val er niemand mee lastig graag! Ik vind bijvoorbeeld de speakers bij moskeeën ook helemaal niks, ik wil dat gejammer eigenlijk niet horen en ik denk velen met mij. Als ik zulke tonen wil horen koop ik wel een moskee cd.

No Comments

Leave a Comment