Je uiterlijk kan bepalend zijn voor je leven

Tegenwoordig worden mensen vaak beoordeeld op het uiterlijk en ondanks de vele mooie mensen op de wereld zijn er natuurlijk ook de minder mooie varianten. Deze mensen worstelen vaak in het leven met allerlei zaken en kunnen vaak niet op tegen de natuurlijke schoonheden des levens.

 

Je uiterlijk kan bepalend zijn voor je leven

 

Als je geboren wordt met een minder mooi uiterlijk kan het zijn dat je het leven al begint met een lastigere positie. We leven tegenwoordig namelijk in een oppervlakkige wereld waarin iedereen op zijn of haar uiterlijk wordt beoordeeld. In modebladen zie je alleen maar mooie mannen en vrouwen en ook in bedrijven zie je een verschil tussen de mooie en minder mooie mensen. Minder mooie mensen worden tegenwoordig enigszins gezien als gehandicapt door de mooie mensen en niet echt serieus genomen. Je ziet ook vriendschappen die worden aangegaan op basis van het uiterlijk en als je er qua uiterlijk niet echt bijhoort zul je eerder aan het tafeltje moeten zitten met de minder mooie mensen. Ik persoonlijk vind mezelf niet echt aantrekkelijk, hoewel er wel eens tegen mij gezegd is dat ik een “lekker ding” ben. Een kwestie van smaak zal dat zeker zijn waarschijnlijk, maar ik zie mezelf meer als iemand die ertussenin zit, niet opvallend aantrekkelijk maar ook geen gedrocht waar je je ogen liever niet op wilt richten. Ik denk dat ik er wel goed uit kan zien als ik er een beetje moeite voor doe, maar aangezien ik beetje lui ben en graag snoep zul je mij niet snel in de sportschool zien. Toch probeer ik elke dag wel honderd push ups te doen en sla ik wel eens tegen een boksbal zo nu en dan. Er zijn echter ook mensen die er goed uitzien en ook elke dag in de sportschool zijn te vinden en voor deze mensen is het dus ook belangrijk om aantrekkelijk te zijn en te blijven. Als je echt een onaantrekkelijk hoofd hebt en daarbovenop ook nog eens een ielig lichaam dan is de kans groot dat je zelfs na talloze bezoekjes aan de sportschool geen verbetering zal opmerken als het gaat om aandacht van de andere sekse, dat klinkt misschien hard, maar we moeten wel realistisch zijn. Is er dan helemaal geen hoop als je onaantrekkelijk bent? Wat je eventueel ook zou kunnen doen is superrijk te worden en dan maakt het voor veel vrouwen of mannen vaak niet eens uit hoe je eruitziet. Als je als onaantrekkelijk persoon geld hebt kun je meer vrouwen krijgen dan een supermooie man met weinig geld. Waarschijnlijk zal de man of vrouw dan vooral interesse hebben in je bankrekening, maar als dat je niks uitmaakt dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

 

 

MGTOW

 

Als je een doorsnee man bent zoals ik mezelf eigenlijk wel zie kun je ook wel enige moeite hebben om een partner te vinden. Vrouwen zijn tegenwoordig vaak ook op zoek naar een man die ze ook echt iets te bieden heeft en vaak willen vrouwen tot ze dertig zijn ongeveer gewoon mooie, sexy mannen als vriend of als seksvriend. Als ze eenmaal de 30 zijn gepasseerd willen ze een man die wat meer inhoud heeft en een goede partner kan zijn, want ze willen natuurlijk niet heel hun leven alleen zijn. Het uiterlijk van een vrouw gaat na haar dertigste vaak ook bergafwaarts en om de echt mooie mannen te strikken zul je flink wat moeite moeten doen en ze weten ook dat mooie mannen elke vrouw toch wel kunnen krijgen dus is dat relationeel gezien veel minder aantrekkelijk. Veel mannen zijn het zat dat ze zo door de maatschappij en door vrouwen worden behandeld en kiezen ervoor om geen relaties meer met vrouwen aan te gaan, In de VS is er zelfs een beweging die MGTOW heet, oftewel “Men going their own way” en deze mannen hebben geen zin meer in dat gezeik met vrouwen. Ergens kan ik het wel begrijpen, want vrouwen zijn tegenwoordig vaak net zo oppervlakkig als mannen en ze denken vaak dat ze een gouden geslachtsdeel hebben alsof ze de hoofdprijs zijn in de vrouwenloterij. Laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk leuk om naar een mooie vrouw te kijken, maar het is vaak ook een hele uitdaging om een relatie met een mooie vrouw te hebben. Ik heb zelf een relatie en de vrouw in kwestie is mooi, maar ik heb denk ik gewoon geluk gehad daarmee. Meeste mannen die je ziet lopen met een mooie vrouw worden vaak benijd, maar ik denk dat die mannen gewoon een hele hoge tolerantiefactor hebben, want een mooie vrouw betekent natuurlijk niet gelijk een fijne relatie, maar eerder veel gezeik denk ik zelf. Het is overigens niet altijd zo natuurlijk, maar vaak wel.

 

 

Datingcoaches als hulp voor onaantrekkelijke mensen?

 

Soms doen mensen die moeite hebben met het vinden van een partner een beroep op een datingcoach en hoewel het soms een verschil kan uitmaken is het meestal toch verspilde moeite denk ik. Dit geldt dan voornamelijk voor mannen, want de meeste vrouwen kunnen wel een partner vinden. Zelfs minder mooie vrouwen vinden vaak een partner en hebben ook seks gehad met mooie mannen, terwijl minder mooie mannen er vaak meer moeite mee hebben en vrijwel nooit seks hebben gehad met een mooie vrouw. Waar ligt dat dan aan? Ik denk dat mooie mannen soms ook wel genoegen nemen met een iets minder mooie vrouw omdat mooie vrouwen wellicht op dat moment niet beschikbaar zijn en ze toch wel eventjes lekker van bil willen gaan. Mooie vrouwen nemen vrijwel nooit genoegen met een minder mooie man om seks te hebben en wachten dan liever tot ze een geschiktere man tegenkomen. Vrouwen zijn vaak wel bereid om met een mooie man naar bed te gaan puur voor de seks, maar een doorsnee man zal altijd enige moeite moeten doen en onaantrekkelijke mannen hebben het vaak helemaal moeilijk. Als je als man door een datingcoach bent geholpen en je daarna blaakt van het zelfvertrouwen en een kroeg binnenloopt dan zijn je kansen wellicht iets groter, maar als er dan ook in dezelfde kroeg een hele mooie man rondloopt die dezelfde vrouw wilt imponeren dan kan zelfs de beste datingcoach je niet helpen. Zelfs al is het een mooie man die weinig zelfvertrouwen heeft zal de vrouw in kwestie nog steeds liever met hem in de koffer duiken simpelweg omdat hij gewoon aantrekkelijker is. Dus in dat opzicht heeft een datingcoach denk ik weinig zin. Het is in zekere zin ook natuurlijke selectie wellicht en hoort bij het leven. Als je een zesje bent zul je hoogstwaarschijnlijk nooit een negen weten te strikken tenzij je een dikke bankrekening hebt en zul je toch genoegen moeten nemen met ander zesje als je daarmee kunt leven. Of je kunt de MGTOW methode proberen en gewoon niet meer aan relaties beginnen. Er zijn genoeg andere leuke dingen op de wereld tegenwoordig en wellicht komen er snel seksrobots op de markt. Nogmaals, er zijn uiteraard uitzonderingen op de wereld, maar over het algemeen beschrijf ik toch wel de realiteit in dit stukje tekst.

No Comments

Leave a Comment