Leraressen die het met leerlingen doen

Iedereen heeft wel eens de verhalen gehoord van leraren of leraressen die het met leerlingen hebben gedaan. In de VS gebeurt dit de laatste jaren regelmatig en er komen zo nu en dan verhalen naar voren hierover. Iets waar veel jonge jongens over fantaseren gebeurt dus ook echt.

 

Mooie leraressen

 

Als je een verhaal leest van een lerares die het met een leerling heeft gedaan denk je wellicht dat het gaat om een wat oudere, rijpere vrouw die er wat meer doorsnee uitziet. De verrassing blijkt echter dat het vaak gaat om hele mooie jonge vrouwen die vrijwel iedere man wel zouden kunnen krijgen. Als een leraar het met een minderjarige leerlinge doet, zijn de meeste mensen niet zo verrast, maar een mooie lerares met een nog officieel minderjarige leerling is vaak een grotere schok. Het zijn in principe allebei gevallen wat niet echt door de beugel kan, maar bij een leraar is het vaak eerder de machtsverhouding waar de leraar dan gebruik van maakt waarbij de beweegredenen van de leerlinge vaak het krijgen van hogere cijfers is. Wat het verhaal is achter leraressen die het met leerlingen doen is niet geheel duidelijk, maar ik denk dat de taboe eromheen en de spanning natuurlijk een grote factor is waardoor dit gebeurt. Meeste gevallen betreft het dan populaire jongens die aan American Football doen en soms ook wel heel veel mannelijkheid bezitten op een jonge leeftijd. Dus het gaat dan wellicht wat meer om lust dan iets anders. Heel veel mannen die zulke verhalen horen zijn waarschijnlijk ook jaloers omdat iedere jonge man droomt van seks met een mooie lerares. Ik had vroeger meer onaantrekkelijke leraressen dan mooie leraressen en zelfs de wat minder mooie leraressen kunnen door alle hormonen die tieners in hun lijf hebben seksueel gezien aantrekkelijk worden, alleen al vanwege het taboe eromheen. Ik had vroeger 1 lerares die ik wel aantrekkelijk vond en die had ik echt wel gedaan als ik de kans had gekregen, maar dit geluk viel mij helaas niet ten deel. Ook al had ik een poging gewaagd zou het mij waarschijnlijk niet gelukt zijn, want ik was nog best wel een schriele Henk van mijn dertiende tot mijn achttiende. Sommige jongens van 16 zien er al uit als iemand van in de twintig en ik kan me voorstellen dat leraressen dit ook wel zien en een jonge jongen dus ook wel aantrekkelijk kunnen vinden. Hieronder een paar afbeeldingen van mooie leraressen uit de VS die het met leerlingen hebben gedaan.

 

 

 

Straffen tot soms wel 10 jaar cel

 

Het vreemde aan dit verhaal vind ik toch wel dat de leraressen hiervoor best fors worden bestraft als ze eenmaal gesnapt worden met soms wel kans op 10 jaar cel. Natuurlijk hebben ze wel een voorbeeldfunctie, maar toch zijn de straffen wat mij betreft veel te zwaar. Deze leraressen zijn vaak eind twintig of begin dertig en de jongens met wie ze het dan doen zijn vaak 16 of 17 jaar oud en best volwassen en volwassen gebouwd voor hun leeftijd. Sommige jongens van die leeftijd bezitten meer mannelijkheid dan sommige mannen die in de dertig zijn en ook al zijn ze niet officieel volwassen, het scheelt niet veel. Ik vind dat het eigenlijk geen probleem zou moeten zijn en ik denk dat het iets is van alle tijden. Als ik over mezelf spreek was ik seksueel gezien nog niet klaar op mijn zestiende, maar sommige jongens zijn vroegrijp net zoals sommige meiden van een jaar of 16. En dan kun je wel zeggen dat ze minderjarig zijn, maar er zijn mannen van 30 die een IQ hebben van 80 en dan natuurlijk wel gewoon seks kunnen hebben als ze willen, terwijl sommige jongens van 16 of 17 een IQ hebben van 120 en hun leeftijd ver vooruit zijn die dat dan niet mogen. Nu wil ik natuurlijk niet zeggen dat alle leraressen het dan maar mogen doen met jonge jongens die vroegrijp zijn, maar dat het gebeurt is niet geheel onlogisch. We zijn uiteindelijk allemaal dieren en in zekere zin als een jongen of meisje geslachtsrijp is, is het in zekere zin klaar om zich voort te planten. Dit is gewoon de natuur waarmee we te maken hebben en daar kun je gewoon niet omheen. Pedofilie is echter iets heel anders en dit gaat natuurlijk wel veel te ver en moet ook echt daadwerkelijk bestraft en in de kiem gesmoord worden. Maar omdat er dan wetten zijn die iemand heeft verzonnen dan mag seks dus niet zozeer met bepaalde contrasten. Maar stel dat iemand 17 is en over een maand 18 wordt, wat maakt die ene maand nog uit als die persoon besluit om seks te hebben? Waarschijnlijk gebeurt het veel vaker dat mensen op een jonge leeftijd seks hebben met een ouder iemand, maar in de meeste gevallen worden de mensen wellicht niet gesnapt en komt het dus ook niet uit. Ik kende vroeger een meid van 16 die een vriend had van 32 en daar heeft ze uiteindelijk 3 kinderen mee gekregen. Ik denk dat zolang het uit vrije wil is dit vaak geen kwaad kan. In Nederland is dit niet echt iets wat vreemd is wellicht, mijn moeder trouwde met mijn vader toen zij 17 was en mijn vader 22. Als ik denk aan de zogenaamde profeet Mohammed die met een zesjarig kind trouwde en dat deze man nog steeds door vele moslims wordt aanbeden vind ik dat juist een voorbeeld van iets wat echt walgelijk is.

 

 

Veel jongens die het bed delen met een lerares kunnen hun mond niet houden

 

Het probleem aan dit verhaal is dat veel jongens hun mond niet kunnen houden als ze eenmaal een lerares het bed in weten te lokken. Deze vrouwen vragen bij voorbaat natuurlijk of de jongens hun mond hierover willen houden en dit aan niemand anders willen vertellen en ondanks dat de jongens dit vaak beloven kunnen ze hun grote bakkes toch niet dichthouden waardoor deze vrouwen het risico lopen dat ze het gevang in moeten. Nu wil ik niet zeggen dat deze vrouwen perse slachtoffers zijn, maar het zijn ook geen verschrikkelijke vrouwen denk ik. Het zijn uiteindelijk gewoon jonge vrouwen die van het leven willen genieten en soms ietwat verkeerde keuzes kunnen maken. Oftewel, het zijn ook maar gewoon mensen en maken dus ook wel eens fouten. Ik denk eigenlijk ook dat vooral de mensen die er schande van spreken, zelf de grootste viespeuken zijn die er rondlopen en waarschijnlijk sekskeldertjes vol met kinky spullen hebben. Vaak is dit het geval en de hypocrisie hieraan is gewoon te stompzinnig voor woorden. Ik fantaseerde vroeger ook over oudere vrouwen toen ik een tiener was en ik denk dat elke jonge jongen dit doet die net zijn seksualiteit begint te ontdekken. Toen ik begin twintig was heb ik ook wel eens afspraakjes gehad met vrouwen van in de dertig of vrouwen van in de veertig en dit zijn gewoon leuke ervaringen geweest. Soms waren ze ook getrouwd of zaten ze in een relatie en dit stiekeme eraan was ook iets wat erg opwindend was. Ik denk dat dit de grootste drijfveer was van die leraressen, want iets wat fout is en wat eigenlijk niet kan is tegelijkertijd erg sexy en opwindend. Denk maar aan de verboden appel waar Eva niet van mocht proeven en dit uiteindelijk toch deed. Ik denk ook dat het tijdperk van digitale revolutie dit voor veel mensen makkelijker heeft gemaakt, want iedereen kan nu makkelijker in contact komen met elkaar. Kortom, we zijn allemaal maar mensen en maken allemaal fouten en vaak zijn we ook hypocriet als het gaat om bepaalde zaken, ergens benijd ik die jongens natuurlijk ook wel want ik had dat ook wel willen meemaken als tiener. Maar ik vind wel dat die vrouwen veel te zwaar gestraft worden en de jongens met wie ze het hebben gedaan kruipen daarna vaak in de slachtofferrol als laffe honden. Deze jongens wilden het nog veel sterker dan de leraressen uiteindelijk en dat is gewoon zo, iedereen die verstand heeft weet dit gewoon.

No Comments

Leave a Comment