Links tuig gooit ramen debatcentrum in vanwege Fvd

Links tuig heeft zich wederom misdragen en heeft ramen ingegooid van het debatcentrum De Rode Hoed en de deuren beklad met teksten zoals “Geen Fascisme” en “Fuck Fvd”, omdat Forum voor Democratie hier een lezing zou gaan houden. Deze domme idioten snappen niet dat zij daarmee zelf juist de fascisten zijn.

 

Anti-fascisten van Antifa zijn kippen zonder kop

 

Tegenwoordig lopen er veel mensen rond die een dikke plaat voor hun kop hebben, hieronder behoort bijvoorbeeld ook het linkse tuig. Deze mensen zijn vaak niet goed geïnformeerd en kijken niet verder dan hun neus lang is en schreeuwen al voordat ze dingen kunnen overdenken. Een paar dagen geleden zijn er bij het debatcentrum De Rode Hoed ramen ingegooid en deuren beklad omdat Forum voor Democratie hier een lezing zou gaan houden en deze daad is ook opgeëist door zogenaamde anti-fascisten, oftewel de idioten van Antifa. Ze schreven als verklaring erbij ” Het enige dat fascisme nodig heeft om voet aan de grond te krijgen is een plek om te organiseren. Het enige wat nodig is om terug te vechten is een baksteen, wat vrienden en toewijding.” Deze zielenpieten begrijpen niet goed wat fascisme inhoudt en beseffen kennelijk niet dat ze hiermee zelf fascistisch gedrag vertonen. Forum voor Democratie is een partij die zich juist wil inzetten voor meer democratie en fascisme is juist iets wat zich verzet tegen democratie. De zogenaamde anti-fascisten vergelijken de partij van Thierry Baudet met nazi’s en vind het een gevaar vormen voor de samenleving. Het is erg vergelijkbaar met wat er in de VS gebeurt met Donald Trump, de beweging van Antifa daar vergelijkt Trump ook met nazi’s en fascisme terwijl dat eigenlijk nergens op gebaseerd is. Ja, Trump wordt door de media in het hoekje gedrukt als zijnde een racist, fascist en vrouwenhater, maar ik heb niks gezien of gehoord wat daarop duidt. Dat is vaak het probleem ook met die hersenloze Antifa-aanhangers, deze mensen horen iets en zonder het verder grondig uit te zoeken of het wel klopt gaan ze gelijk schreeuwen en dingen vernielen die niet van hun zijn. Het gebouw van De Rode Hoed heeft in principe helemaal niks van doen met Forum voor Democratie en toch brengen ze hier vernielingen aan. Hoe dom kun je zijn?  Deze mensen die dit doen zijn echt de weg kwijt en moeten eens wakker worden en hun verstand eens gaan gebruiken.

 

 

Extreem links is ook nog eens gevaarlijk

 

Als je denkt aan Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn dan is dit al een goed voorbeeld van een persoon die extreem links is. Extreem linkse mensen schuwen vaak niet om geweld te gebruiken om hun zin door te drijven en dit is erg gevaarlijk. Soms ben ik wel bang dat er mensen zijn die Thierry Baudet geweld willen aandoen en hem zelfs volledig het zwijgen willen opleggen zoals dat gebeurde bij Pim Fortuyn, maar hij zal wel op zijn hoede zijn lijkt mij. De anti-fascisten willen ook niet in debat gaan, maar willen vooral schreeuwen en hun zin doordrijven en iedereen die hen in de weg loopt is in hun ogen tegen hun en zijn zogenaamd de vijand. Het zijn ook vaak van die rare typetjes die vaak huizen kraken en gekke kleurtjes in hun haar hebben. Wellicht hebben deze mensen gewoon psychische klachten en moeten ze eigenlijk opgenomen worden in het gesticht. Er lopen meer gekke mensen rond dan dat er vastzitten zegt men wel eens en volgens mij is dat een waarheid als een koe. Sowieso spullen vernielen omdat je het ergens niet mee eens bent is kinderachtig en laag bij de gronds. Ga toch liever in debat of kom met redelijke argumenten op z’n minst. Maar daarop hoef je eigenlijk niet te wachten, want deze mensen kunnen vaak niet debatteren of zinnige dingen uitspreken. Het enige wat ik hen tot nu toe heb zien doen is hun domheid laten blijken en domme protestacties houden waarbij er ook nog eens vaak vernielingen worden aangericht omdat ze boos zijn, stelletje kleutertjes dat het zijn. Alles wat deze mensen zeggen en denken over Forum voor Democratie en Thierry Baudet en Theo Hiddema kun je met simpele argumenten zo van de tafel vegen. Hetzelfde geldt voor de Antifa beweging in de VS, alles wat ze zeggen over Donald Trump kun je simpel met argumenten wegwuiven. De mensen van Anifa zijn vaak de wat minder sterke mensen en met deze beweging hebben ze elkaar gevonden en denken ze iets te hebben gevonden om tegen te vechten zodat ze ergens hun energie in kunnen stoppen. Toch kunnen deze mensen wel gevaarlijk zijn, want Volkert van der Graaf is misschien iemand die je met 1 klap neerslaat, maar als je deze man een pistool geeft zie je wat er kan gebeuren.

 

 

Anti-fascistisch fascisme

 

Theo Hiddema van Forum voor Democratie heeft deze Antifa mensen als eens omschreven als anti-fascistische fascisten en hiermee slaat hij de spijker op zijn kop. Echte fascisten zijn anti-democratisch en fascisme vereert machtsvertoon en gebruik van geweld, zolang dat is gericht op de omverwerping van de maatschappelijke orde en hieraan kun je dus zien dat Antifa eigenlijk veel raakvlakken heeft met fascisme. Ze willen namelijk strijden tegen een partij dat zich wil inzetten voor meer democratie en ze schuwen niet om geweld te gebruiken met als hoop dat die partij geen voet meer aan de bodem kan zetten. Hetzelfde geldt in principe voor die nare zwarte pieten demonstranten, want waarom moeten ze perse demonstreren op de dag dat de intocht van Sinterklaas is terwijl ze dat het hele jaar ook kunnen doen?. Hiermee hopen ze gewoon dat ze zodanig het feest verpesten dat mensen het niet meer willen vieren, tenminste dat denk ik. Mensen moeten meer bereidwillig zijn om met elkaar in debat te gaan. Het ironische aan dit verhaal is dat De Rode Hoed een debatcentrum is waar vele mensen met verschillende overtuigingen met elkaar in debat kunnen gaan en dat er idioten zijn die hier dan vernielingen gaan aanbrengen geeft des te meer aan hoe dom deze mensen bezig zijn. En waarom demonstreren deze mensen bijvoorbeeld niet als er ergens in een moskee een haatimam predikt? Dat is pas iets om ons echt zorgen over te maken en een direct gevaar voor de samenleving. Klinkt dan meer als selectieve verontwaardiging als je het mij vraagt. Je mag best een andere mening hebben en hiervoor uitkomen, maar je blijft van andermans spullen af!

 

 

No Comments

Leave a Comment