Veel Turken in Nederland weer blij met overwinning Erdogan

Heel veel Nederlandse Turken hebben vorige week gestemd op Erdogan terwijl ze niet eens in Turkije wonen. De verdeeldheid in Turkije is erg groot en mede omdat de Turken in Nederland op Erdogan hebben gestemd heeft hij dus wederom de verkiezingen gewonnen in Turkije.

 

Meer binding met Turkije

 

Veel Turken die in Nederland wonen voelen meer verbinding met Turkije dan met Nederland en tijdens de verkiezingen van Turkije vorige week bleek maar weer eens hoe erg dat is. Veel Turken waren namelijk blij met de overwinning van Erdogan in Turkije en gingen de straat op om dit te vieren. Dit tot grote ergernis van de rest van Nederland, want ze vierden dit tot diep in de nachtelijke uurtjes wat dus gepaard ging met veel gejuich, getoeter, gelal en geblaat. Waarom zijn deze Turken zo blij om iets wat er in een ander land gebeurt? Ik bedoel, ze wonen in Nederland en Erdogan heeft hier helemaal niks te zeggen. Bovendien denk ik dat het in Turkije echt een kwestie is van 50/50, de ene helft is pro Erdogan en de andere helft tegen dus ik kan me goed voorstellen dat veel mensen zich genaaid voelen door Turken die in een ander land wonen die op Erdogan hebben gestemd. Waarom mogen Turken sowieso stemmen terwijl ze niet in het land zelf wonen? Misschien is dat wel iets wat veranderd moet worden, want dan vraag je je toch af waar de loyaliteit ligt, niet hier in Nederland zo blijkt. Ik denk dat veel Turken in Nederland Erdogan meer als hun leider zien dan bijvoorbeeld Mark Rutte, maar ik vind dat deze Turken moeten beseffen dat Erdogan niet hun leider is, maar toch echt Mark Rutte. Dus hoe blij jullie ook zijn en met jullie Turkse vlaggetjes lopen te zwaaien, daar verander je niks aan. Ik vind Mark Rutte overigens ook helemaal niks, maar ik geloof dat dat zal veranderen de eerstvolgende verkiezingen. Als alles verloopt zoals ik dat graag zou willen dan wordt Thierry Baudet de volgende minister president. Ik vind overigens ook dat als Turken die hier in Nederland wonen Erdogan meer als hun leider zien deze Turken misschien maar beter kunnen verhuizen. Als ze zo van Erdogan houden ga er dan lekker heen en blijf daar dan ook lekker, dat zou misschien het beste zijn voor iedereen.

 

 

Als je het hier niet leuk vind mag je gerust weggaan

 

Ik vind nog steeds dat als je als allochtoon hier in Nederland woont en wilt wonen dat je hier ook respect voor moet tonen en dat gebeurt dus klaarblijkelijk niet. Je ziet hier mensen blij worden om iets wat er in een ander land gebeurt, dus als ze daar zo blij van worden begrijp ik niet goed waarom ze dan niet gewoon daar gaan wonen. Als je hier in Nederland graag bent en graag woont dan willen Nederlanders dat gewoon graag zien, maar dat zien we gewoon niet. We zien mensen die dit land niet serieus lijken te nemen en er zelfs op lijken te spugen soms. Als deze Nederlandse Turken naar Turkije zouden verhuizen, zal niemand er een traan om laten denk ik. 1 ding wat ik zeker weet is dat ik ze absoluut niet zou missen. Ik ben zelf een Nederlander met een moeder die allochtoon is en in Indonesië is geboren, wat mij dus in zekere zin ook allochtoon maakt. Toch voel ik me echt een Nederlander en ik zie echt al jarenlang wat er in Nederland gaande is en wat er dus speelt. Veel allochtone mensen die hier in Nederland wonen accepteren onze manier van leven niet en vinden het democratisch systeem waarin wij leven ook niet zo geweldig. Dan heb ik het over Turken, Marokkanen, Afghanen en ook Belgen, nee die laatste is natuurlijk een grapje, maar het gaat vooral om mensen met een ietwat strengere islamitische achtergrond. De oplossing is eigenlijk heel simpel, want als je het hier in Nederland niet naar je zin hebt kun je gewoon lekker verhuizen als je dat wilt, er is niemand die je tegenhoudt. Als ik in een land zou wonen waar er sharia wetgeving heerst  zou ik ook gelijk gaan verhuizen, want ik vind dat gewoon een debielige wetgeving.  Ik zou er sowieso nooit naartoe gaan om er te gaan wonen dus soms vraag ik me wel eens af waarom mensen hier willen wonen die onze manier van leven afkeuren. Maar ik heb goede hoop, want steeds meer Nederlanders lijken te beseffen hoe de vork in de steel zit en de politieke correctheid die we altijd wel uitstraalden heeft ook zijn grenzen bereikt. Dit land zal weer een land worden waar we weer opgelucht kunnen ademhalen, dat weet ik zeker. Ohja, stem Forum voor Democratie!

No Comments

Leave a Comment