Vrouwen en mannen op datingsites

Veel mannen en vrouwen maken tegenwoordig gebruik van datingsites om een date te scoren. De insteek van mannen en vrouwen verschilt vaak echter, veel kerels zoeken vaak gewoon naar seks, terwijl de dames vaak gruwelen van alleen platte seks. Toch gebeurt het vaak dat vrouwen overstag gaan, want ja, behoeftes hebben we allemaal toch?

 

Vroeger moest je nog een heleboel doen om indruk te maken op een vrouw, je jas over een modderpoel leggen zodat  haar schoenen niet vies worden, galant zijn en nog veel meer andere dingen. Tegenwoordig kun je als man zijnde jezelf inschrijven op een datingwebsite, een paar mooie fotootjes erbij zetten en een mooie tekst als omschrijving van jezelf erbij zetten en klaas is kees. Hiermee kun je tegenwoordig al dates scoren en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt. Er wordt echter ook gretig misbruik van gemaakt, dit tot groot ongenoegen van veel vrouwen. Vrouwen maken uiteraard ook gebruik van datingapps of websites en zijn hierbij vaak wat eerlijker dan mannen over hun motieven. Hoewel sommige vrouwen ook wel houden van een lekker potje seks is er voor hun vaak heel wat meer nodig om met een man in bed te duiken. Veel vrouwen moeten een connectie voelen, een klik en als ze dat niet voelen houdt het verder al snel op. Mannen daarentegen vinden het allang goed als een vrouw er leuk uitziet en dan zien ze wel verder hoe het loopt. Vaak wat simplistisch, maar wellicht 1 van de grootste verschillen tussen mannen en vrouwen als het gaat om daten. Mannen zijn vaker gewoon wat meer uit op platte seks en dit zorgt vaak voor veel frustratie bij vrouwen. Hoe weet je als vrouw namelijk wanneer een man echte en oprechte interesse heeft? Eigenlijk is dit heel simpel en makkelijk op te lossen. Zorg gewoon dat een man moeite moet doen en ga niet meteen uit de kleren voor een man, als hij daarna nog steeds met je wilt afspreken dan vind hij je waarschijnlijk echt leuk. Als de man daarna geen interesse meer toont, dan weet je toch voldoende? Maar ja, veel vrouwen houden ook van seks en hier zit vaak het dilemma, denk ik. Maar ga er als vrouw zijnde maar niet meer vanuit dat een man zijn jas over een modderpoel zal leggen zodat je schoenen niet vies worden, want dan kom je vaak bedrogen uit.

 

De profielfoto’s op Datingsites en Datingapps

Veel mannen proberen op datingapps of websites indruk te maken met foto’s van zichzelf met bijvoorbeeld een ontbloot bovenlichaam. Veel vrouwen lachen er stiekem om, maar soms werkt het ook wel dus helemaal achterlijk is het ook weer niet. Hoewel vrouwen vaak zeggen niet zo visueel ingesteld te zijn, kunnen ze blijkbaar dus ook visueel geraakt worden door bepaalde beelden. En mannen proberen daar  dus dan ook wel op in te spelen. Andere mannen trekken een mooi colbertje aan of laten zichzelf fotograferen op een motor of in een mooie auto of boot in de hoop daarmee indruk te maken. Ik denk dat heel veel vrouwen daar makkelijk doorheen prikken, maar we hebben natuurlijk niet allemaal een goed stel hersens dus ook dit zal vast soms werken plus soms maakt het ook echt indruk op vrouwen. Vrouwen staan vaak gewoon normaal op foto’s en doen niet echt zoveel moeite als dat mannen dat doen. Dat hoeft ook niet, want vrouwen krijgen vaak al alleen maar aandacht puur omdat ze vrouw zijn. Wat je soms wel ziet bij vrouwenprofielen is dat ze dan een wijnglas in hun hand vast hebben en lachend naar de camera kijken. Wat is dat dan voor raar gedoe? Willen ze er iets mee duidelijk maken of wat? Ik vind dit echt heel muf en getuigen van weinig fantasie, maar aan de andere kant wat kan het mannen schelen he? Ik denk dat het de meeste mannen weinig uitmaakt zolang de vrouw er maar enigszins leuk uitziet. Zolang het maar een gat heeft is het allemaal wel goed he? Grapje hoor, maar toch er zit een kern van waarheid in. Als je als man zijnde puur uit bent op seks kun je natuurlijk mooi weer spelen en net doen alsof je oprecht interesse hebt, maar dan ben je eigenlijk best wel een eikel. Veel beter is het als je eerlijk bent daarover, want zo kwets je er ook niemand mee. Helaas zijn er veel eikels op de wereld die alleen maar aan zichzelf denken. Dus wees maar voorzichtig met wie je je inlaat als je een gevoelige vrouw bent zal ik maar zeggen, dat kan een heleboel ellende voorkomen.

Wat veel vrouwen ook merken als ze zich inschrijven is dat ze elke dag vele berichtjes krijgen van mannen waardoor hun mailbox dus vaak al vanaf dag 1 helemaal vol zit. Sommige vrouwen gaan dan een beetje naast hun schoenen lopen en denken dat ze erg in trek zijn. Tegen deze vrouwen wil ik graag zeggen dat dat eigenlijk voor elke vrouw wel geldt, alleen al als je een vrouw bent zonder een foto op je profiel geeft de garantie dat je mailbox vol kan raken. Het zijn voornamelijk geile mannen die van bil willen hoogstwaarschijnlijk. Klinkt misschien hard, maar het is vaak wel gewoon zo. Ik denk dat vrouwen over het algemeen ook wel kunnen openstaan voor platte seks, maar als ze dat doen willen ze natuurlijk wel dat het dan een mooie vent is op z’n minst. Dus alle minder mooie mannen die platte seks zoeken hebben sowieso al een stuk minder kans hierop. Ja, je hebt ook vrouwen die intelligentie heel sexy vinden dus wellicht kun je daar dan mee scoren als je qua uiterlijk niet moeders mooiste bent. Of je bent heel rijk, want sommige meiden willen graag een sugar daddy. Daar zijn dan ook wel weer speciale websites voor denk ik. Uiteindelijk moet iedereen zelf weten wat ze allemaal doen, zolang je er niemand mee kwetst kan het allemaal geen kwaad lijkt me. Maar de datingwebsites van tegenwoordig hebben het voor zowel mannen als vrouwen makkelijker gemaakt om een date te scoren. Het enige wat ik hierover nog kan schrijven is dat je wel voorzichtig moet zijn als je online een date scoort, want het internet zit natuurlijk ook nog eens vol met gekken.

No Comments

Leave a Comment