Wat vinden mannen opwindend aan vrouwen?

Mannen hebben verschillende smaken wat betreft vrouwen en het verschilt soms per man wat ze opwindend vinden aan een vrouw. Waar de ene man houdt van slanke vrouwen, houdt de ander weer van een beetje gevuld of volslank. Natuurlijk zijn er ook dingen die alle mannen leuk vinden, maar qua opwinding zitten er vaak duidelijke verschillen wat mannen aantrekt in vrouwen.

 

Wat de 1 lekker vind, vind de ander weer niks

 

Zo nu en dan zie je in de binnenstad wel eens een hele mooie vrouw lopen waarvan je denkt dat alle mannen wel naar zullen kijken en vaak klopt dit ook wel. De meeste mannen zijn simpel en als ze iets moois zien kunnen ze het ook niet laten om daarnaar te kijken. Toch is een mooie vrouw niet perse uitsluitend opwindend voor elke man, want schoonheid hangt ook wel af van je persoonlijke smaak. Waar de 1 een mooie vrouw ziet, ziet de ander wellicht een magere lat. Mijn persoonlijke voorkeur is toch wel dat een vrouw wel wat vlees aan de botten mag hebben want echt aantrekkelijk vind ik het niet als een vrouw spillebeentjes heeft. Toch zijn er genoeg mannen die dit juist wel weer opwindend vinden en hiervan opgewonden kunnen raken. Wat mannen opwindt kan soms heel vreemd en uiteenlopend zijn. Ik hou er zelf ook wel van als een vrouw goedverzorgd is en bijvoorbeeld ook nagellak draagt en sieraden. Er bestaan ook mannen die houden van slonzige types die wat mannelijker zijn en gewoon harde scheten en boeren laten, tenminste dat denk ik. Wat ik wel weet is dat op seksueel gebied dit ook heel erg pervers kan zijn. Veel mannen vinden het lekker als een vrouw erg lekker ruikt en dat vind ik persoonlijk ook wel een aantrekkelijk iets. Als een vrouw naar zweet ruikt is het niet echt iets wat ik als opwindend ervaar, hoewel het ook uitmaakt hoe een vrouw eruitziet. Als een mooie vrouw een beetje naar zweet ruikt is het een stuk minder erg dan wanneer een onaantrekkelijk vrouw naar zweet ruikt. Stel je voor dat je een hele mooie vrouw in je bed hebt liggen die een beetje naar zweet ruikt dan houdt het je vast niet tegen om met haar naar bed te gaan, maar als je een Hannah Tokkie in je bed hebt liggen die naar zweet ruikt dan schrik je je het apelazerus en ren je hard weg. Maar eerlijk gezegd ren je ook hard weg als Hannah Tokkie heerlijk zou ruiken en naakt in je bed hebt liggen. Waar het om gaat is dat je bepaalde dingen minder erg vind als een vrouw aantrekkelijk en sexy vind, terwijl als een vrouw onaantrekkelijk is en naar zweet ruikt je er bijna van gaat walgen. Als een mooie vrouw een beetje zweetvoeten heeft vind je dit ook minder erg dan wanneer een onaantrekkelijke vrouw dit heeft. Net alsof bij een mooie vrouw alles minder erg is dan bij een lelijke vrouw.

 

 

Mannen kunnen perverselingen zijn

 

Dat mannen pervers kunnen zijn zal niemand ontkennen en weet iedereen, maar sommige gaan echt ver. Er bestaan bijvoorbeeld ook erotische films waarin vrouwen scheten in elkaars gezicht laten en blijkbaar is hier vraag naar anders werd het niet gemaakt. Er bestaan dus mannen die het opwindend vinden om te zien hoe vrouwen scheten laten. Persoonlijk vind ik dit niet opwindend, maar vind het wel grappig als vrouwen onbehouwen zijn hierin en gewoon zonder schaamte scheten laten. Hierin maakt het overigens wel weer verschil of het een aantrekkelijke of onaantrekkelijke vrouw is. Bij een aantrekkelijke vrouw vind je dit wellicht grappiger dan wanneer een dikke onaantrekkelijke vrouw dit doet, het is in ieder geval smeriger om te zien op de 1 of andere manier. Toen ik een keer naar huis fietste van het werk op een warme zomerdag zag ik een vrouw fietsen die wel aantrekkelijk was, het gedeelte was een beetje steiler dus ging deze vrouw staand fietsen omdat dit extra kracht kan geven. Hierbij zag ik dat ze een nat plekje van waarschijnlijk zweet had op haar rokje wat ze aanhad en ik vond het wel grappig. Maar als het een onaantrekkelijke wat mollige vrouw was geweest was dit misschien iets wat ik dan viezer had gevonden. Op seksueel vlak bestaan er veel dingen die mannen kunnen opwinden en dit gaat van het ene uiterste naar het andere uiterste. Sommige dingen zijn echt onvoorstelbaar dat mannen dit bereid zijn te doen of dat ze dat opwindend vinden, maar ik kijk er niet meer van op. Ik zag ooit op marktplaats advertenties van vrouwen die gedragen slipjes verkopen en blijkbaar zijn er ook echt mannen die bereid zijn die te gaan kopen anders bestonden zulke advertenties niet. Ik bekeek dit puur uit nieuwsgierigheid en ik zou zoiets echt nooit kopen, maar toen ik nog een jonge tiener was die net zijn seksualiteit aan het ontdekken was, was ik ook wel nieuwsgierig naar de geur van een vrouw. Ik denk dat als ik toen tijdens een masturbeersessie een gedragen slipje in mijn bereik zou hebben gehad ik er wel aan geroken zou hebben omdat je ook in een bepaalde opwinding dingen kunt doen die wat pervers zijn. Echter zou ik nooit zo gek zijn om een gedragen slipje te gaan kopen van een vreemde vrouw op marktplaats, ook omdat ik een vriendin heb en als ik die behoefte zou hebben ik wel aan haar slip zou gaan ruiken. Waar het op neerkomt is dat mannen vele perverse wensen kunnen hebben als het gaat om vrouwen en dat het ook zeer erg kan verschillen in hetgeen wat mannen opwindend kunnen vinden aan een vrouw

No Comments

Leave a Comment