Zullen ze Kanye vermoorden, zoals 2pac?

Kanye west zegt wat hij denkt en is iemand die z’n mond dan ook echt opentrekt als hij iets ziet wat hem niet bevalt. Veel mensen vinden dit maar niks en nu “Ye” ook over politieke kwesties z’n mond opentrekt zijn er denk ik nog veel meer mensen niet gelukkig, want de dingen die hij zegt zijn allerminst politiek correct en zetten veel mensen aan het denken. Nu ben ik iemand die het op veel fronten met hem eens en ik vrees eigenlijk ook dat de Elite hem wellicht als een gevaar gaat zien.

 

Kanye west, wat een vent is dat toch! Ik hou er wel van. Laatste tijd is hij erg in opspraak omdat hij uitlatingen doet over hoezeer hij blij is met het feit dat Donald Trump president is en ook heeft hij uitspraken gedaan over het slavernijverleden waar heel veel mensen misplaatste woede over voelen. Heel veel mensen zijn of te boos of te bang om te begrijpen wat hij precies bedoelt en ze durven of willen de realiteit gewoon niet onder ogen zien. Wat ze wel willen en doen is hard schreeuwen over hoe dom ze het vinden dat meneer West bepaalde uitspraken doet. Ik vind dat ze kalm moeten blijven en rustig moeten ademhalen en nadenken over wat Kanye allemaal zegt, want schreeuwen en dreigen is gewoon te simpel en kan iedereen. Ik vind dat Kanye in zekere zin een klokkenluider is, want veel dingen die hij zegt zijn gewoon wel echt waar als je er diep over nadenkt. Het probleem is denk ik dus ook dat mensen gewoon niet dieper nadenken over dingen of dat ze wellicht te gehersenspoeld zijn om dingen in twijfel te gaan trekken. Ik vrees nu wel dat de Elite Kanye nu als gevaar gaat zien, want hij vormt een probleem voor de status quo in de wereld. En de machthebbers hebben er meer aan als mensen niet teveel gaan nadenken over belangrijke zaken, want deze mensen die onderdrukt worden zouden natuurlijk ook in opstand kunnen komen.

De status quo

Deze machtshebbers zijn mensen die er hun voordeel mee doen als de staat waarin onze wereld zich bevindt, ook zo blijft. De status quo van deze wereld zorgt er namelijk voor dat mensen in een slaapmodus blijven en geen bedreiging kunnen vormen voor hun macht. Nu klinkt het wel wat als een complottheorie, maar het klinkt ook wel weer logisch. Als je in een bedrijf werkt en je hebt een grote mond en kritiek op de gang van zaken en je kunt andere mensen overtuigen van je gelijk, dan ben je een bedreiging voor de status quo in dat bedrijf. Een simpel voorbeeld hierin is bijvoorbeeld overwerken in een bedrijf en hoezeer ze dit kunnen verplichten. Ja, een bedrijf kan mensen verplichten om over te werken, maar dit is ook maar beperkt. En veel mensen durven niet voor hun rechten op te komen omdat ze hun baan willen blijven behouden, maar als ze samen zouden staan dan zijn ze sterker dan het bedrijf en kunnen ze eisen stellen. Zo werkt het ook in de wereld, de meeste mensen worden onderdrukt met regeltjes en bureaucratie, terwijl het eigenlijk zo is dat wij ons laten onderdrukken. Als wij allemaal morgen zouden demonstreren en eisen dat we een basisinkomen willen en anders niet meer gaan werken, dan heeft de regering eigenlijk geen andere keus dan het ons te geven. Wij zijn eigenlijk degenen met de macht en dat zien veel mensen niet in. Ik denk dat Kanye West ook mensen bewust wilt maken met zijn uitspraken en dat vormt dus ook een dreiging. De machthebbers willen echt niet dat we het besef krijgen hoe de realiteit is en dat het eigenlijk op een simpele manier veel beter kan. Wij zijn eigenlijk nog steeds slaven in zekere zin.

Wat Kanye wilt doen is mensen bewust maken van zaken die worden voorgeschoteld als waarheden. Deze zogenaamde waarheden zijn op een bepaalde manier toch flink gefilterd zijn door de jaren heen. En dit gedoe met Kanye doet me ook wel denken aan de rapper 2Pac, deze rapper wilde zich ook wat meer inzetten voor de armoede en riep andere donkere beroemdheden om samen te gaan staan en iets te doen aan dit probleem in de samenleving. Hij was wellicht geen perfect persoon en had ook zo zijn demonen, maar wat ik zeker weet is dat hij een goed hart had en een goed persoon was. Hij had dat charismatische en mensen luisterden naar hem, zowel blanke als donkere mensen en hij gaf om de wereld. Ik denk dat hij groots had kunnen worden als hij niet vermoord was en het klinkt misschien ook als een complottheorie, maar ik denk dat hij juist om deze reden vermoord is. Hij vormde een gevaar voor de status quo in de samenleving en ik geloof dat hij iemand was die het in zich had om bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen. Omdat hij zich bemoeide met de politiek en ook een grote mond had was hij gewoon iemand waar veel mensen het benauwd van kregen denk ik. Ook al is mijn theorie hierover niet kloppend en was hij gewoon vermoord door bendeleden uit wraak, ik denk dat de machtshebbers blij waren dat hij dood was geschoten. En nu ben ik ergens bang dat Kanye West hetzelfde zal overkomen wat de rapper 2Pac is overkomen.

Ik denk dus dat dit de de reden is dat deze rapper toentertijd is vermoord en ook al kan ik dit uiteraard niet met zekerheid zeggen, het klinkt ook wel als iets wat logica bevat. Nu Kanye West ook bepaalde uitlatingen doet over politieke kwesties en daarmee vaak ook gewoon gelijk heeft, denk ik dat er mensen zijn die het daar ook erg benauwd van krijgen. Zeker nu Kanye een tijd geleden heeft aangekondigd dat hij ook voor het presidentschap wilt gaan. De eerste keer dat ik hierover hoorde had ik daar ook een bepaalde mening over. Oh nee, weer zo iemand die grootheidswaan en een groot ego heeft die president wilt worden. Niet dat ik hiermee refereer naar Donald Trump, want ook al heeft deze man hoogstwaarschijnlijk een groot ego, hij is wel iemand waar ik blij van word uiteindelijk. Hij is ook echt en neemt geen blad voor de mond en daar hou ik van. Maar toen ik Kanye West hoorde praten in het programma TMZ en ik hoorde dat hij ook geen blad voor de mond nam en gewoon echt was en niet politiek correct probeerde te zijn, veranderde ik toch wel van mening. Dus ik hoop wel dat hij de kans krijgt en wie weet doet hij het wel heel goed. 2Pac als president had ik ook wel willen meemaken, maar helaas is dat nooit gebeurt. Maar geloof niet alles wat je leest in de media over bijvoorbeeld Donald Trump. Hij is geen racist, fascist of een vrouwenhater of wat dan ook, hij is een REALIST! Net zoals Kanye West dat is en  i’m lovin it!

No Comments

Leave a Comment