De hoge eisen die vrouwen vaak hebben

Veel vrouwen zijn op zoek naar de ideale partner, een persoon die precies overeenkomt met hetgeen ze zoeken. Vaak hebben vrouwen hierin ook nog eens specifieke eisen en ik vind het vreemd dat ze daar liefde op kunnen baseren. Het klinkt dan meer als een soort van gemeenschappelijke overeenkomst.

 

Veel vrouwen dromen van een ideale partner, een man of vrouw die volledig in overeenstemming komt met de wensen die deze vrouwen hebben. Ik ga het nu vooral hebben over heteroseksuele vrouwen en hun wensen wat mannen betreft, maar het zal vast ook wel gelden voor vrouwen die een andere geaardheid hebben. En wat mannen betreft, mannen zijn vaak niet zo heel moeilijk volgens mij, tenminste ik niet. Ik denk dat de meeste mannen al tevreden zijn om een man of vrouw te vinden met wie ze het leuk hebben samen. Maar vrouwen hebben gewoon vaak wel speciale voorkeuren, niet altijd, maar toch echt wel vaak. Sommige vrouwen hebben graag een man met donker haar en lichte ogen, anderen een blonde man met een jongensachtige uitstraling, weer anderen willen graag een donkergetinte man en zo kan ik dus wel even doorgaan. Maar ik vind het persoonlijk maar vreemd, want hoe kun je hierop nou liefde baseren? Liefde is iets wat je niet kunt afdwingen, het is er of het is er niet.

Neem nou de Nederlandse zangeres Anouk, deze vrouw heeft ooit in een interview gezegd dat ze het liefst een donkere man wilt met een penis die 21 tot 23cm is. Nu moet ze dat natuurlijk zelf weten, maar ze is zelf een Hollandse vrouw met Hollandse ouders en ik acht de kans klein dat haar vader een penis van 23cm heeft. Mijn punt is, haar leven is ooit begonnen toen ze als zaadcel door de penis van haar vader zwom, die waarschijnlijk gewoon een gemiddelde penislengte heeft. Dus een penis die voor haar niet goed genoeg zou zijn, heeft haar in zekere zin tot leven gebracht. Bovendien heeft ze ook gezegd in een interview dat ze de wat kleinere, blanke penissen maar wat viezig vind. Niet alleen beledigt ze hiermee heel veel blanke Nederlanders, maar ze beledigt waarschijnlijk in zekere zin ook haar eigen vader en daarbovenop ook nog eens heel veel mannen die een micropenis hebben. Deze mannen zouden er wellicht een minderwaardigheidscomplex aan kunnen overhouden. Nu is mijn eigen penis geen 23cm, maar toch komt ie wel ruim boven het gemiddelde. Mijn opinie, ik denk dat Anouk nog nooit lekkere seks heeft ervaren met iemand die een meer gemiddelde penis heeft. Ik heb zelf van vrouwen te horen gekregen dat heel veel mannen tegenvallen in bed en dat ik volgens hen wel een hele goede bedpartner ben en dat ze dat niet vaak hebben meegemaakt, iets waar ik zelf ook wel verbaasd van werd, want zover dat ik weet deed ik gewoon mijn ding.

 ‘Belangrijk is dat hij groot geschapen is. Zo’n 21 tot 23 centimeter’, vertelt Anouk. ‘Ik wil wel pijn voelen. Je wilt af en toe goed door de kamer worden geknald, toch?’ Op de vraag wat ze doet als in bed blijkt dat een man niet aan deze eis voldoet, antwoordt Anouk dat ze dan linea recta naar huis gaat.

Maar goed, vrouwen hebben dus vaak een hele eisenpakket. Waar het mij vooral om gaat is dat je daar geen liefde op kunt baseren. Als je als vrouw zijnde bijvoorbeeld alleen maar valt op Italiaanse mannen en je wijst iedere andere man af die geen Italiaan is, dan zou het toch zomaar kunnen gebeuren dat je de liefde van je leven per ongeluk afwijst? Op een bepaald uiterlijk afgaan is natuurlijk geen garantie op een gelukkige relatie. Als je als vrouw zijnde niet afgaat op een bepaald uiterlijk is er natuurlijk ook geen zekerheid dat de relatie zal slagen, maar ik denk vooral dat het een grotere kans van slagen heeft als je met je gevoel kiest en afgaat op de chemie die je ervaart. Als je de liefde laat afhangen van de grootte van het geslacht van een persoon dan lijkt mij de kans van slagen in ieder geval kleiner. Ik bedoel, je kunt toch niet perse meer van iemand houden omdat die persoon dan toevallig een groter geslachtsdeel heeft? En stel ze zou wel de liefde van haar leven vinden die toevallig een penis heeft van 23cm, en dat deze man dan toevallig een ongeluk krijgt waarbij hij zijn penis verliest? Is de liefde van haar kant dan meteen over? Ach ja, vrouwen zijn natuurlijk aparte wezens, laten we het daar maar op houden.

No Comments

Leave a Comment