Forum voor Democratie, de juiste weg

Forum voor Democratie is een partij die in 2015 is opgericht door Thierry Baudet. Deze partij werd in 2016 een politieke partij en is sinds 23 maart 2017 actief in de Tweede Kamer. Ik ben hier zelf zeer enthousiast over en ik hoop dat Thierry en zijn partij heel veel zetels gaan krijgen. Ik voel me opgetogen want nu is er eindelijk weer een partij waar zelfs ik me in kan vinden.

 

Sinds Pim Fortuyn in de politiek terechtkwam begon voor mij politiek pas interessant te worden, want hij bracht iets nieuws en verfrissend. Toen hij vermoord werd in 2002 zwakte mijn interesse in politiek enigszins af. Daarna kwam uiteraard Geert Wilders met zijn partij de PVV, maar echt helemaal enthousiast werd ik hier nooit van. Nu moet ik wel zeggen dat ik respect heb voor het feit dat deze man durft te vechten voor zijn idealen en hiervoor een groot deel van zijn vrijheid moet inleveren. Hij wordt 24 uur per dag beveiligd en dit is helaas echt nodig omdat de kans groot is dat hij vermoord wordt als hij geen beveiligers zou hebben. Nu kiest hij daar natuurlijk zelf voor, maar het is juist omdat hij beveiligd moet worden omdat hij een bepaald gedachtegoed heeft er zeer duidelijk wordt aangetoond dat er een groot probleem is in onze huidige samenleving. Ik vind namelijk dat iedereen het recht heeft om een bepaald gedachtegoed aan te hangen. Het grootste probleem is niet Geert Wilders zelf, maar dat er mensen in onze maatschappij rondlopen die desnoods met geweld hem de mond willen snoeren. Ik denk dat veel mensen nog steeds niet beseffen hoe ernstig dit probleem is. Ja, hij beledigt mensen met bepaalde uitspraken, maar om hem nou te vermoorden omdat hij een bepaald gedachtegoed heeft gaat veel te ver. Dus het grootste probleem van dit alles is gewoon dat er mensen rondlopen in onze westerse maatschappij die niet tegen kritiek kunnen en hier het liefst met geweld op willen reageren. Sowieso zou ik op zich wel willen zien wat er zou gebeuren als Geert Wilders premier van ons land zou worden. Heel veel mensen denken dat dit het einde van de wereld is, maar ik zou hem wel een kans willen geven eigenlijk. Wie weet doet hij het wel heel goed en lost hij veel dingen op door hard op te treden tegen bepaalde dingen in de maatschappij die gewoon een groot probleem vormen.

Thierry Baudet

De kans dat Geert Wilders premier wordt acht ik eigenlijk niet meer mogelijk, maar gelukkig is daar Thierry Baudet met zijn partij Forum voor Democratie, voor mij persoonlijk een nog betere optie. Deze nieuwe partij geeft mij weer hoop en een goed gevoel over de toekomst. En het mooie is, veel jongeren zijn ook erg enthousiast over deze partij en jongeren zijn de toekomst. Al die wat oudere mensen die ingekakt zijn hebben bepaalde overtuigingen die ze vaak gewoon niet meer kunnen loslaten heb ik het idee. Maar ik hoop dat deze partij heel groot gaat worden, maar dat kan bijna niet anders. Veel andere partijen zien de bui ook al hangen en ze proberen Thierry en zijn partij dus ook vaak te framen. Hij wordt uitgemaakt voor racist, fascist, vrouwenhater en noem maar op, maar gelukkig trappen de meeste mensen hier niet in. Thierry Baudet heb ik voordat hij in de politiek terechtkwam al gezien in programma’s op de tv en ik vond hem in eerste instantie een wat betweterig type. Nu ik hem al wat vaker heb gezien en horen praten vind ik hem steeds leuker en ben ik erachter gekomen dat ik het op veel fronten met hem eens ben. Hij en zijn partij willen niet perse politiek correct zijn en durven tenminste te zeggen waar het op staat. Politieke correctheid is iets wat meer schade doet dan oplossingen brengt en dit weet hij erg goed. Er is vele problematiek in onze maatschappij waarover vele politici te bang zijn om dit te benoemen omdat ze bang zijn om voor racist of fascist te worden uitgemaakt.Om deze reden houden deze mensen dus maar liever hun mond dicht of kijken ze de andere kant op, maar daar doet Forum gelukkig niet aan mee. Gelukkig maar, want daar hebben we natuurlijk  helemaal niks aan.

The Hiddemeister

De rechterhand van Thierry, Theo Hiddema is minstens zo’n gaaf persoon. Wederom iemand die niet schroomt om de waarheid te zeggen zonder dat hij bang is wat anderen ervan vinden. Ook hem proberen ze in het hoekje van racist of fascist te duwen helaas. Ik denk dat de huidige elite erg bang is voor deze partij, want als deze partij aan de macht zou komen zal de status quo in Nederland op zijn kop worden gezet. Wat mij betreft is dit gewoon nodig, want de huidige gang van zaken in Nederland is nu niet bepaald goed te noemen. Ik snap sowieso niet waarom Mark Rutte de laatste verkiezingen weer gewonnen heeft met zijn partij de VVD. Dus aan allen die dit lezen, stem vooral op Fvd de volgende verkiezingen en laten we de huidige partijen maar eens flink de schrik aanjagen. Deze mensen hebben over het algemeen niet het beste met ons voor, maar denken meer aan hoe ze ons als volk het beste kunnen onderdrukken. Tenminste, dat idee krijg ik heel erg sterk. Ik denk dat Thierry de politiek is ingegaan omdat hij zich echt om de Nederlandse bevolking bekommert. Ik geloof in hem en zijn oprechtheid en ik denk dat hij de juiste man is voor deze tijd. Stem Forum voor Democratie! Mijn stem gaat er in ieder geval zeker naartoe!

No Comments

Leave a Comment