Geert Wilders, geen oorzaak wel het gevolg

Geert Wilders is de man die de PVV heeft opgericht omdat hij problemen in de maatschappij zag waarin moslims vaak een hoofdrol spelen. De meeste mensen weten wel wat hij hiermee bedoelt, maar vinden dat niet echt politiek correct om te zeggen. Vaak uit angst om voor een racist uitgemaakt te worden houden ze dan ook hun mond dicht. Maar dit probleem moet gewoon benoemd worden, vind ik.

 

De meeste mensen weten wel wie Geert Wilders is, hij is zelfs bekend in het buitenland. Hij wordt zowel geliefd als gehaat. De mensen die de grootste hekel aan hem hebben zijn vaak de moslims en de mensen die van hem houden zijn vaak wat nationalistisch van aard. Er is niks mis met nationalisme en ik vind dat elk land en zijn inwoners wel trots mogen dragen. Waar het Geert Wilders vooral om gaat is de mensen in Nederland die moslim zijn, maar ik denk ook dat hij geen enkel probleem heeft met moslims die in Nederland wonen die zich gewoon willen aanpassen aan de Nederlandse cultuur en deze ook respecteren. Als dat het geval zou zijn voor iedere moslim zou hij de PVV waarschijnlijk nooit hebben opgericht. Helaas zien we vaak dat dit dus niet het geval is.

Ik ben van mening dat moslims die hier in Nederland wonen of komen wonen zich maar gewoon moeten aanpassen aan onze normen en waarden en cultuur. Als moslims problemen hebben met onze westerse manier van leven is dat gewoon echt hun probleem. Ik persoonlijk zal ook nooit in een land wonen met een islamitische cultuur, voornamelijk omdat ik helemaal niks met die cultuur en hun manier van leven heb. Er lopen echter heel veel moslims rond in Nederland en in andere westerse landen die ons niet-gelovigen zien als uitschot en deze mensen spugen op onze manier van leven. Voor mij is de oplossing daarvoor dan ook heel simpel, ga gewoon ergens anders wonen waar er meer mensen wonen die hetzelfde denken en dezelfde gedachtegoed delen. Ons niet-gelovige westerlingen interesseert het niet dat jullie het islamitisch geloof aanhangen en Allah en de koran zo geweldig vinden. Het boeit ons echt helemaal niks.

Het ergste aan dit verhaal is ook wel dat er ook moslims rondlopen in Nederland die desnoods geweld zouden willen gebruiken om hun zin te krijgen en dat vormt een groot probleem. Dit is waar het Wilders vooral om gaat en ik vind dat hij hierin echt wel gelijk heeft. Het enge hieraan is ook dat deze mensen echt geloven in hun doel en vinden dat geweld geoorloofd is. Ik heb zelf de koran niet gelezen, maar schijnbaar staan er ook dingen in die moslims versterken in hun gevoel om geweld te mogen gebruiken. Als we kijken naar de geschiedenis leert het ons toch wel dat het echt zo is.Denk maar aan alle aanslagen die er geweest zijn en die er wellicht nog zullen komen. Dan kun je wellicht wel beweren dat niet iedere moslim een terrorist is, maar vrijwel iedere terrorist is toch wel een moslim.

Geert wilders geeft zijn leven op voor zijn idealen en wordt hiervoor dan ook 24 uur per dag bewaakt. Alleen al het feit dat dit nodig is geeft aan hoe groot het probleem is. Als hij niet beveiligd zou worden zal hij waarschijnlijk worden vermoord. Alleen om deze reden zou iedereen eigenlijk op de PVV moeten stemmen vind ik, want dat gaat gewoon veel te ver. Geert Wilders is niet het probleem of de oorzaak van problemen, hij is het gevolg van alle problemen die de islam naar onze westerse beschaving heeft gebracht en dit is gewoon echt de waarheid. Als er geen problemen waren met de islam en moslims zou  de PVV waarschijnlijk niet eens hebben bestaan. Dus we moeten maar eens eerlijk zijn met z`n allen zonder politiek correct te zijn of te willen zijn, want de waarheid mag en moet gewoon gezegd worden.

 

No Comments

Leave a Comment