Als moslims de meerderheid zouden vormen

Wat als moslims de meerderheid zouden vormen? Wat zou er dan kunnen gebeuren met onze maatschappij? Ik denk dat we ons dan zouden moeten aanpassen aan hun levenswijze en anders bestraft worden. Ik denk niet dat het ooit zover komt, maar we moeten wel waakzaam blijven.

 

We kennen allemaal wel iemand die moslim is en sommige moslims zijn ook echt gewoon aardig en doen gewoon mee in de maatschappij en dat geeft ook wel enigszins het idee dat moslims vaak wel tof kunnen zijn. Maar toch vraag ik me vaak wel af in hoeverre het niet gewoon charme-offensief is, want gedachtelezen is iets wat niemand kan zover ik weet. Zou het ook kunnen zijn dat ze aardig doen en tegelijkertijd heel laatdunkend over ons denken. In de koran staat schijnbaar namelijk ook dat niet-gelovigen lager dan beesten zijn. Wat er ook in de koran staat is dat het goed schijnt te zijn om niet-gelovigen te doden en dat dit zelfs een positief iets is. Ik heb de koran zelf nooit gelezen, maar een kennis van mij die dit wel heeft gelezen vertelde mij dit en je kunt deze informatie ook op Google terugvinden.

Dus ja, al die aanslagen en terreur die vanuit het islamitische gedachtegoed wordt gepleegd is wellicht dan helemaal niet zo vreemd. Doen deze moslims niet gewoon niet gewoon wat er in de Koran staat? Dan zou je ook wellicht ook wel kunnen stellen dat er in de Bijbel ook het een en ander staat dat erg gewelddadig is, maar ik zie eerlijk gezegd niet veel aanslagen die voortkomen vanuit het christelijk of het katholiek geloof. Je zou zelfs zover kunnen gaan dat je kunt zeggen dat die extreme moslims eigenlijk goede moslims zijn die de koran gewoon serieus nemen en gewoon doen wat daarin staat en tot actie overgaan. Dan kun je misschien ook wel zeggen dat niet iedere moslim een terrorist is, maar iedere terrorist is vaak wel gewoon moslim. Dit zet me wel aan het denken en hierover zou iedereen eigenlijk wel goed over na moeten denken. Het is niet politiek correct om iedere moslim over dezelfde kam te scheren, maar toch moet hier serieus rekening mee worden gehouden vind ik, sowieso geloof ik niet in politieke correctheid.

Overal waar moslims in de meerderheid zijn hangt er toch vaak echt wel een negatieve sfeer. Neem bijvoorbeeld een normale wijk in Nederland waar de meerderheid moslim is en loop er eens voor de gein doorheen als normale niet-gelovige westerling in je eentje. Ik kan je garanderen dat je je dan niet op je gemak zult voelen en het zelfs bedreigend voelt alleen al om erdoorheen te lopen. Deze mensen hebben vaak ook een kuddedieren mentaliteit die vaak in groepsverband opereren en voor elkaar opkomen indien nodig. Dit ook wel omdat ze weten dat ze in hun eentje niet veel kunnen aanrichten en vaak niet veel voorstellen. Denk aan die motorclubs die samen een bende vormen, die beseffen ook dat ze met meer man sterker zijn dan alleen. Stel dat moslims over dertig jaar de meerderheid zouden vormen in Nederland, zou Nederland sowieso niet meer het Nederland zijn van nu. Is dat iets wat we moeten voorkomen? Ik ben zelf van mening van wel, want het is een  bedreiging voor onze westerse vrije cultuur.

Wat ik vooral wil zeggen is dat moslims vaak wel aardig zijn,de meeste wel tenminste, maar dat dit ook zou kunnen komen omdat ze in Nederland gewoon in de minderheid zijn. Als moslims nu in de meerderheid zouden zijn in Nederland zouden ze waarschijnlijk meer gaan eisen en waarschijnlijk op een gegeven moment ook zouden eisen dat westerse niet-gelovige vrouwen ook hoofddoekjes moeten gaan dragen, omdat dit dan meer strookt met hun gedachtegoed en levenswijze. Dus eisen dat Nederland sharia wetgeving moet gaan toepassen. Ga maar eens naar Molenbeek in België, kijk naar hoe het daar gesteld is. Als je daar als homoseksueel rond zou lopen zal het niet lang duren voordat je een steen tegen je harses krijgt waarschijnlijk. Dit is echt iets wat serieus is en we moeten dit toch echt maar eens serieus gaan nemen voordat het te laat is. Ik denk dat Geert Wilders op heel veel punten toch echt wel gelijk heeft helaas.

No Comments

Leave a Comment