The power of the magnificent Pussy

Vrouwen hebben iets wat veel mannen willen, namelijk hun “pussy”. Mannen zijn sinds mensenheugenis al geobsedeerd hierdoor en dit zal nog lang zo blijven. Toch denk ik dat vrouwen mannen meer nodig hebben als andersom. Kunnen we de rollen omdraaien?

 

Toen ik een klein jongetje was waren meisjes interessant, maar het was altijd wel leuker om te ravotten met je vrienden. Buiten spelen en kattenkwaad uithalen was iets wat ik graag deed met mijn jeugdvriendjes. Als ik weer eens straf had en mijn vroegere jeugdvriendjes aan de deur kwamen vragen of ik buiten mocht spelen en dit van mijn moeder niet mocht vond ik verschrikkelijk en dit was vaak het ergste wat mij toen als kind kon overkomen. Totdat ik in de puberteit kwam en seksuele gevoelens begon te krijgen, toen begonnen meiden wel erg interessant te worden. Er is een leeftijd waar je als jongen doorheen moet gaan waar het allemaal niet zo goed wil lukken met de meiden, maar dat komt vaak later weer goed. Ik leerde mijn seksualiteit ontdekken door de Wehkamp met de lingerie bladzijdes en later kwamen daar playboys voor in de plaats en ook seksboekjes met pornografie die er niet om loog. Vele masturbatiesessies en vele teleurstellingen met meiden zijn vaak onderdeel van het leven van een normale tienerjongen, zo ook bij mij. Als jongen kom je er dan langzaam achter dat meiden een bepaalde macht hebben over jongens, want ze hebben namelijk een jong vrouwenlichaam waar we het liefst aan willen zitten met onze grijpgrage handjes. Ik en velen met mij noemen het “The power of The Pussy”, oftewel de macht van het kutje, dit deel van de vrouw is iets waar we als heteroseksuele mannen een sterke aantrekkingskracht op voelen en tot op de dag van vandaag heb ik er nog steeds “last”van. Dat zal nog een lange tijd zo blijven totdat de testosteronwaardes omlaag gaan en we niet meer zo hard gedreven worden door onze hormonen. Lijkt me overigens ook niks, want seks is iets wat ik heerlijk vind en als de zin verdwijnt, verdwijnt er ook enige levenslust misschien. Maar 1 ding is zeker, de meeste vrouwen hebben “The Power of the Pussy”

Gedreven door geilheid

 

Laten we eerlijk zijn, wij mannen worden vooral gedreven door onze geilheid en dat brengt ons soms dan ook wel eens in de problemen. Vaak doen we dan ook domme dingen zonder er echt over na te denken. Vrouwen hebben dat probleem volgens mij een stuk minder en kunnen meer rationeel blijven denken, zelfs als ze erg zin in seks hebben. Ik denk dat vrouwen eerst veel wikken en wegen voordat ze met een man naar bed gaan, bij mannen valt er niet veel te overdenken wat dat betreft. Vrouwen moeten ook meestal een klik voelen en chemie en mannen zijn al verkocht als er een mooi naakt vrouwenlichaam voor ze klaarligt bij wijze van spreken. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van datingsites of datingapps en daar kun je al heel goed het verschil zien tussen man en vrouw. Vrouwen hoeven eigenlijk niks te doen en hun mailbox zit al vol, bij mannen is het vaak afwachten tot een vrouw iets als eerste stuurt. Vaak gebeurt dat dan ook niet en zo geven wij mannen dus ook enigszins de macht aan vrouwen door toch als eerste het berichtje te sturen. Zelfs als een vrouw wel als eerste een bericht stuurt, dan moet de man nog zijn best doen om indruk te maken om een kans te maken op een date. Wellicht is dat ook wel de natuurlijke gang van zaken, maar dat is ook wel weer “The Power of the Pussy”. Eigenlijk zouden alle mannen eerst ff moeten masturberen om zich niet teveel te laten leiden door hun seksuele gevoelens, want vaak is dat toch hetgeen wat ons dingen laat doen of zeggen die we eigenlijk niet snel zouden doen of zeggen als de druk van de ketel is. Vaak kun je dan wel een redelijk normaal gesprek voeren met een vrouw zonder dat het te snel over seks gaat. Toch hebben vrouwen uiteindelijk mannen meer nodig dan andersom denk ik. Zelfs biseksuele vrouwen zeggen dat een mannen ze vaak iets kunnen geven wat een vrouw niet kan. Wat ze daarmee bedoelen is dat mannen 2 sterke armen hebben waarin een vrouw zich kan nestelen en zich veilig kan voelen en geliefd. Wat seks betreft heeft een man een vrouw meer nodig als andersom, vrouwen hebben een reden nodig om seks te hebben met een man, een man alleen maar een plek;-p

 

Zouden de rollen omgedraaid kunnen worden?

 

Ik denk dus ook dat wij mannen vrouwen die macht ook wel geven en als wij daarmee zouden stoppen die macht ook wel weer zou kunnen verdwijnen in theorie. Het is een beetje hetzelfde als de macht die een regering heeft in een land, die macht wordt uiteindelijk gegeven door de bevolking. Dus in zekere zin zouden de rollen wel omgedraaid kunnen worden. Of we daar blij van worden weet ik niet, maar het kan wel. Wij mannen zouden dan met z’n allen een pact moeten sluiten en met elkaar afspreken dat we stoppen met moeite te doen voor vrouwen, stoppen met vrouwen proberen te behagen, stoppen met de deur openhouden voor vrouwen, stoppen met berichtjes naar vrouwen sturen op datingsites, kortom stoppen met vrouwen zoveel macht te geven. Dan zou het wellicht kunnen lukken, maar dan zouden wij mannen wel disciplinair moeten zijn en niet mogen toegeven. Of dit zou gaan lukken weet ik niet, ik denk het eerlijk gezegd niet. Wij mannen willen toch nog steeds van bil en daar hebben we vrouwen voor nodig uiteindelijk. Het is niet zo dat wij vrouwen alleen maar als lustobject zien, want wij vinden het ook wel leuk om met vrouwen om te gaan zonder het seksuele aspect, maar het seksuele aspect is toch wel wat ons het meest drijft denk ik. Vriendschappen tussen man en vrouw zie je niet heel vaak en vaak is het dan toch wel oppervlakkig of er hangt wel een bepaalde spanning. Voor vrouwen is het wel iets wat zou kunnen werken, maar mannen denken toch snel weer aan seks. Veel vrouwen vinden ons vaak kinderachtig en onvolwassen omdat wij zo vaak aan seks denken en als ze dan een wat oudere man tegenkomen die charmant is en wel een goed en diepgaand gesprek kan voeren, denken ze vaak dat zulke mannen wel volwassen zijn. Niks is minder waar denk ik, want die mannen hebben waarschijnlijk niet zo’n hoge seksdrive meer als dat ze vroeger hadden. Dit stelt ze in staat om wat normaler te doen en “volwassener”, meer is het niet. Als je die mannen een stofje toedient waar ze geil van worden, dan blijft er wellicht weinig meer over van die diepgaande gesprekken en willen ze gewoon in je broekje komen. Maar goed, de macht van het kutje is echt en misschien is het maar goed ook, want als ze die macht niet meer zouden hebben zouden wij mannen wellicht meer met onze vrienden willen omgaan net zoals we dat deden toen we nog kinderen waren en dan komt er van voortplanting misschien ook niks meer terecht.

No Comments

Leave a Comment