Was “profeet” Mohammed schizofreen en pedofiel?

De islamitische “profeet” Mohammed is een figuur die door vele moslims wordt gezien als de grote held, de man die sprak met Allah en samen met deze God de koran schreef. Maar er zijn ook heel veel twijfelachtige dingen over deze persoon te vertellen, het was niet allemaal alleen maar zuivere koffie.

 

Zogenaamde Profeet

 

De zogenaamde profeet mohammed wordt door moslims gezien als de perfecte mens, volgens moslims was hij vrij van zondes en door allah himself als voorbeeld voor de mens gemaakt. Deze mohammed zou volgens moslims de koran geschreven hebben en ze geloven dat allah aan hem de inhoud van de koran heeft gedicteerd vanuit het originele boek dat in de hemel op de tafel ligt. Nou, als dat niet geloofwaardig klinkt weet ik het ook niet meer, wat een flauwekul zeg! Dus Allah zou samen met mohammed de koran hebben geschreven? Schijnbaar geloven moslims dit echt en geloven ze hierom ook dat er met de inhoud van de koran niet te redetwisten valt. Nu concludeer ik hieruit vooral dat moslims de koran zeer serieus nemen en de inhoud van dat boek nooit in twijfel zullen trekken en dit vind ik niet bepaald getuigen van intelligentie. Zeg nou zelf, over hoeveel kennis beschikten de mensen die in het jaar 600 leefden? Met alles wat we vandaag de dag over onze wereld en over het universum weten, mag je bepaalde dingen toch echt wel in twijfel trekken. Vroeger waren mensen ook vaak bijgelovig, ze geloofden vaak in sprookjes of sprookjesachtige dingen zoals heksen, tovenaars, monsters en andere dingen die we nu toch echt wel van de tafel kunnen schuiven. In de koran staat zelfs geschreven dat de aarde plat is dus met dat in gedachten kun je wel stellen dat de inhoud van dat boek zeker wel in twijfel mag worden getrokken. Als dat iets is wat Allah aan de schrijver heeft gedicteerd is dat eigenlijk best keihard bewijs dat de schrijver de boel belazerde. Moslims beweren dat alles wat in de koran staat de waarheid is en niet tegengesproken kan worden, maar dan moeten ze de koran nog maar eens goed lezen wellicht.

 

 

Pedofiel en Schizofreen?

 

Bepaalde historici en psychologen concluderen dat “profeet” mohammed waarschijnlijk leed aan paranoïde hallucinatorische schizofrenie en als je hierover nadenkt klinkt het eigenlijk best logisch en aannemelijk. Het klinkt aannemelijker dan het andere verhaal, namelijk dat allah met mohammed praatte en dat mohammed de perfecte versie van een mens was. Vroeger kende ik ook een jongen die aan schizofrenie leed en ik ben een tijdje met hem omgegaan. Op een gegeven moment begon hij vreemde verhalen te vertellen over stemmetjes die hij hoorde en ook hij dacht kennelijk dat God met hem praatte. Dus de kans dat vele moslims zich laten leiden door een persoon die kierewiet was acht ik behoorlijk groot. En profeetje mohammed was schijnbaar ook niet vies van seks met kinderen, want 1 van zijn vrouwen, Aisha, trouwde hij toen ze pas 6 jaar oud was. Het huwelijk werd echter niet geconsummeerd toen ze 6 was, maar wel toen ze 9 jaar oud was, maar dat vind ik persoonlijk net zo smerig. Als je als volwassen man zijnde seks kan hebben met een kind van 9 ben je gewoon een smeerlap en dat kan gewoon niet goedgepraat worden vind ik. Zijn eerste vrouw Khadija was schijnbaar 15 jaar ouder dan mohammed en veel moslims menen dat dit bewijs is dat mohammed onmogelijk pedofiel kon zijn. Er lopen vele pedofielen rond die een vriendin hebben die het niet weten en die gewoon van dezelfde leeftijd zijn, dus dat zijn eerste vrouw ouder was dan hemzelf betekent niet perse dat mohammed geen pedofiel was. Je ziet ook wel eens huwelijken tussen mannen en vrouwen waarbij de man in kwestie stiekem een homo is en naast zijn huwelijk een geheim leven leidt als homoseksueel. Dus het kan sowieso niet dienen als sluitend bewijs en of hij nou wel of geen pedoseksueel was, hij was in elk geval wel een smeerpijp. Veel moslims proberen het goed te praten door te zeggen dat de maatstaven vroeger gewoon anders waren, maar seks met een kind was smerig, is smerig en zal altijd smerig zijn en blijven.

 

 

Conclusie

 

Dus was “profeet” mohammed een pedofiel en schizofreen? Ik persoonlijk acht die kans zeer groot en eigenlijk denk ik ook zeker te weten dat dat gewoon het geval was. Als de “profeet” mohammed nu zou leven zou hij waarschijnlijk ergens vastzitten in een gekkenhuis in een dwangbuis. Of hij zou misschien in een kinderdagverblijf werken of hebben gewerkt zoals de bekende pedofiel Robert M. Ja, de waarheid kan soms best hard zijn, maar mag gerust gezegd worden. Het zou natuurlijk kunnen gebeuren dat moslims dit stukje tekst onder ogen krijgen en lezen en misschien zelfs boos worden.  Mocht het zo zijn dan is dat gewoon vette pech voor hun, we leven hier in een land met vrijheid van meningsuiting en iedereen mag dus zijn of haar mening hebben. En dan kan je als moslim zijnde wel hard ” Allahu Akbar” schreeuwen, maar dat heeft geen enkele zin. Kom maar liever met argumenten in plaats van dat zinloos gekrijs, dan kunnen we wellicht verder praten. Sowieso als je met geweld ergens op wilt reageren waarmee je het niet eens bent ben je maar een simpele randdebiel. Veel moslims zijn zo en worden kwaad bij kritiek, maar misschien worden ze kwaad omdat ze zelf ook wel weten dat ze geen goede argumenten hebben voor een discussie. Of misschien zijn ze gewoon te simpel en is het te wijten aan een gebrek aan intelligentie. Hoe het ook zij, voor een zinvolle discussie staan de meeste mensen echt wel open 😉

 

 

 

No Comments

Leave a Comment